唉 黎左英國年幾先黎同條女散

496 回覆
3212 Like 110 Dislike
冇話邊個帶邊個。兩個都有bno一齊黎。點解要用「帶」?事實係個女日日返工,收工又煮野做家務,個女乜都唔做。
不過個女都唔係即刻搵到第二個。都隔左幾個月
冇話邊個帶邊個。兩個都有bno一齊黎。點解要用「帶」?事實係個女日日返工,收工又煮野做家務,個乜都唔做。
不過個女都唔係即刻搵到第二個。都隔左幾個月
點解一定係男問題
有無諗過係個男既搵唔到工而唔係唔肯做?

如果性別調番轉根本唔會因為咁就拋棄自己女朋友

不負責任就認左佢啦只能共富貴不能共患難
好多家庭移民後都鬧交多咗
今晚條女又唔知俾邊個免費中出
個女都係做工廠,工廠基本上一定缺人,只係你做唔做啫。佢地都黎左成年唔係一兩個月。個女肯放下身段,個男唔得嘅咪處理下家頭細務囉。連呢樣都唔做日日坐係到等食。平時街都唔出下,日日淨係等個女放假先出去行下,個女嘅一星期一日假有時都唔想出去。到真係出去啦,plan哂行程都呢樣個樣
我相信就算性別倒轉,都唔係個個頂得順
咁邊個負責比錢先? 所有錢都係個女既比?
人地鬼妹唔理亞洲男士,除非係高質男
一人一半啦
咁有咩問題? 有錢咪唔返工囉
問題上面講左,終日無所事事,家頭細務唔幫輕下,有錢終有一日都會洗哂。一齊生活就要互相幫手,但就旨意晒個女買野。佢7日有7日得閒反而唔出去買下野食幫下手煮飯,日日就買叮叮飯。仲要個女嘅一星期返6日工出去買野煮飯。最後分開都唔怪得邊個。如果你接受到你另一半係咁嘅話咁咪冇問題,希望你可以搵到呢個理想對象
你都唔知佢有幾多錢啦 可能有人支持唔怕使哂呢

同埋煮飯都唔一定個個識 唔識咪買現成架囉 好多港女都唔識煮飯唔通因為咁就飛咩 咁8成港女永遠都無對象啦
散咪散囉 由鳩佢啦
唔好俾啲女以為自己好撚巴閉
哩期移民嚟哩批咁撚窮咪玩啦
以前未有BNO,係到嘅都非富則貴,一係就大大條洋腸,邊有得比
有啲姿色都走佬啦
I know that feel bro 唔介意可以做個朋友仔
講真其實好難再識到
其實好多女仔都頂唔順英國咁悶又冇人冇物 冇譚仔冇donki冇得整頭髮 已經要攞佢地命咁
樓主振作
Think positive 啦
可能個天叫你試鬼妹呢
幾時都係做女著數
唔洗等5+1
聽日結婚已經有英籍
見到呢段忍唔住要覆
放下身段同搵唔到工係兩回事黎
工廠必請真係都市傳說黎
振作呀樓主
頂住
唔係傳說。真係周圍都請緊人。你要返報個名上完induction聽日都返得。仲要induction有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞