[A/I]Fate/Grand Order JP [968] 末日時在做什麼?有沒有空?可以來看風都偵探嗎?

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
緊係
全部都DPS黎
所有角色都高機動, DASH就係依隻GAME GE特色
你有冇玩過咖
有玩過ow
英才~孕ます行~為
ow依隻傻閪3tank 3healer 射盾game點樣一樣
exia 同 genji 一樣扔野有melee dash就一樣?
半個kit都唔同
係咪有rocket launcher就抄quake
睇隻game似冇咁硬派既battle operation,ps3果時玩俾人屌打
我硬係覺得冇得揸光劍對斬件事已經好唔高達
唔係個個角色都新近依點就真係差咁D
我玩開渣古, 成日都打到對家淨少少血就空左彈夾, 無近戰黎補刀
睇隻game似冇咁硬派既battle operation,ps3果時玩俾人屌打
我硬係覺得冇得揸光劍對斬件事已經好唔高達
唔係個個角色都有近戰依點就真係差咁D
我玩開渣古, 成日都打到對家淨少少血就空左彈夾, 無近戰黎補刀
笨大D驚
你要預左新機屈過舊
平衡=屎
不過呢種全世界都有得快速推進或者撤退都算同OW唔一樣。
而且online game過左一兩年就收皮出新game再呃錢,特別係笨大整既
秒唔到人就好易比人走甩去食補血, 跟手就比人反打
我自己覺得都係分左2類機, 推線 同 突襲
推線E.G: 山渣餅, 大魔, UNICORN, 密達斯...
突襲E.G: 渣古, 魔神柱, 阿斯曼
想play係地圖行行 刷刷怪的game
Destiny 2
pkm
barbatos 唔係突襲
佢同近渣古先係推線make space個個
兩隻一齊入你隊dps就可以打free damage
靠sazabi 推線=變蜂巢
GM仲坦過sazabi
grim dawn
行行行 做任 搵d怪吉吉吉個d低能2d online game
諗起以前水滸
就係要突襲型GE機去打亂對面陣營, 其他推線個D先推進到

山渣餅唔弱, 如果得佢一個推上前就一定變蜂巢, 有大魔同佢一前沖前再幫佢打打雞血就差好遠架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞