[I/A]白貓Project NW#320 食皮game

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
又鎖劍
蕾姆
無卡蓮onL9

BTW卡蓮家姐都幾好J
2周年到而家都唔出

繼續插水啦營收
智障
做左今次隻boss
卡蓮召喚
直係等執,連整個果角色出嚟ge資源都冇
越做越縮

- 廢除星盤 取消所需的各色符文 魂 成長的魔法藥 CC珠等
- 等級改為利用單人關卡/升等協力或是虹碎
- 今後入手的角色將以CC後的狀態登場
- CC珠上限提高為99999 供技能覺醒使用
- Lv1 → Lv100 需要99個虹碎
- 成長的魔法藥可交換為99個虹碎
- 9/30後登場的關卡與NW主線關卡初次通關後可從Lv1開始提升角色等級

cut埋星盤,普通符文多到用唔晒咁濟,又唔俾好似錢/魂咁換
改完都唔知有咩意義
謝謝
迫害新手掛,以前靠禮物關送嘅符文就可以升到100lv,依家要on99打主線先升到,魔法藥又唔係咁易有

最撚反智係升到100lv要99個虹碎,魔法藥可以換99個,咁點解唔直接用番已有機制,魔法藥升到100lv,要走去換完先升
方便新手下話
而家啲虹碎日日派架喇wor
啱啱玩嗰陣乜柒符文都要啲先難升
又會唔夠魂
我是伸手
武器換色功能
- 每位角色需花25鑽解鎖
- 解鎖後該角色除少數合作等武器外 皆能使用
- 有部分角色無法使用此功能

換色有撚用咩 真係wfc
以前要升到100lv都麻7煩,記得會優先開咗用得二技先

記得前中期仲有一兩隻角要特登唔升某d能力先勁,其中一隻係能登龍

good old times
用25鑽開顏色咁都俾佢諗到.... 今鋪真係驚佢執粒
以前明明係免費
https://game-i.daa.jp/?アプリサービス終了分析
Game-i執笠數據統計
白貓月收入衰極都有兩三億
暫時未到執笠邊緣
仲要唔係SE/ Bandai依類大廠出
應該可以安穩10周年
頂多捱埋10周年之後就會執笠
本來隻驚個問題係吸引唔到新手
武器 建築etc

武器性能又唔落d心思
個on9塔完全無更新過
仲係到搞轉色收錢
(本來有既野黎)

其實本來留到老手都無問題
選拔 菜能呢d咁成功炒高人氣既活動cut既cut
亦都睇到菜能越整越hea
菜1,2真係癲峯
而家係連老手都走既走
咪係 又無食皮 有食皮新手先易入坑
5色都唔夠用,升一隻技郁下都幾千粒
武器轉色要鑽咁搞笑
以前啲武3隻色任轉 之後啲武直頭冇得轉
依家又變返有得轉色但要收錢
本身免費嘅嘢轉做收錢食懵咗?
新電母可摸耳打甩牙妹個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞