【又係SE】【I/A】鋼の錬金術師 MOBILE (11) - 冇人開PO

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
用緊肥仔同姚 Armstrong 得3星無練
有無教學
明明有練度 但係打得唔高
我反而覺得有練度反而難打,D契弟成日比我反擊打死哂
深淵完成
今朝比我尾左二周目第3隻
s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人s1hkg收人
係咪有位 我入埋嚟啦
ID 1300427
又有3個應該棄左驚
thanks 不過我入嚟打公會boss都係半自動
ID 24143695
done
其實有幾多關
10關
66-9都有難度 仲要有10關
打到第7 幫d卒r痕
抽90下無隻勁 中曬家姐 師傅 鐵血依啲
隻驚抽到新野都有排先出到場
又要刷過晒所有料升潛升lv
其實唔難 只谷一隻既話升左9隻130了
就係本身已經有隊主力升
宜家個活動又要多一隊
日日就係不停刷料
我玩個動力開始大減
有得掃蕩都覺得悶就無計瘋狂食芝士就得 我好早期就keep住食芝士掃料升一隊以外既人
手遊就係咁架啦
刷素材打完一次就唔洗手動都算係咁
有啲Game打素材都冇得skip…
而家連PVP我都想佢整個全自動Loop 10次
仲諗緊四張ssr券點用好
而家金布利6星
馬斯丹差2隻6星
Lust 蘭芳 envy 梅 greed 阿姆士唐全5星

平時用開4暗 (金布利 lust envy greed)+ 梅 蘭芳
升爆馬斯丹又好似落唔到佢
得蘭芳暫時冇落普池(唔清楚遲啲會唔會落
其他池遲早都會自然抽中八隻普池角色
我應該All in蘭芳算
請問係未有bug 打第二隊打真係搞唔掂、求教學
暫時測試,用bug 無法計首通獎勵
步驟如下:
1. 第一次入,扣一張票,上半用最強6隻/最強5隻+greed 賺bouns,下半放垃圾
2. clear 完上半7關之後退出重置
(重點:系統會依你上半的最高分更新)
3. 第二次進入,扣第二張票,不過呢次上半放垃圾,下半放最強
4. clear 完下半7關之後退出
(系統依你下半最高分更新)

簡單d 講,你會扣兩張票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞