瑞典偵測到位處水底下的北溪1號天然氣管道發生猛烈爆炸!懷疑遭到惡意破壞!

156 回覆
104 Like 5 Dislike
敗登做?
但俄佬駛乜用炸o既方法?

俄佬根本可以閂掣cut氣喎
替身攻擊
咁化學就永久ban咗俄佬氣管啦

美國佬真係癲 呢鋪歐洲冇得玩大和解
譚雅做㗎?
唔會污染?
唔會
唔知點解我覺得係美國佬做,又可以屈俄佬,又可以賺歐洲天然氣錢
廢老喺自己浴缸都會浸親
唔好話去北海
烏克蘭點勁都無可能無啦啦搵隊人+船走去波羅的海炸油管喇
俄佬自斷雙臂
一係烏克蘭特務做、一係美國潛艇爆破
海底管道不嬲都冇掩雞籠

邊個做都好,都係逼歐洲全力support 咪撚諗住偷用俄佬氣
個人傾向係烏克蘭做美國比情報

西歐班大帝出少少就當出左真係當武器驗證場咁趙完鬆
東歐仲衰出完舊軍備轉頭就問美國拎免費新軍備,成為俄烏戰爭最大贏家
人就實有話哂蘇聯時期都叫軍艦生產區,深海打撈實有底

打氣個隻深海潛水,唔係咩高科技野,雖然好危險

波羅的海 D船、設備就可能美國CIA幫手搞大家利益一致
明顯美國做
佢知道歐盟班友表面制栽,後面同俄仔傾數,枱底交易
thanks for the gif
隻game啲回憶返晒黎
最記得個美國將軍
知牙籤撩完耳屎又撩牙
無架啦

反灑面
唔出奇,但而家又好似無乜必要
戰爭早期德國仲吸緊氣果陣sleepy joe已經開口要脅過話會炸鳩咗佢
source: https://www.nbcnews.com/politics/biden-meet-german-chancellor-russia-ukraine-tesnions-rcna15190

WASHINGTON — President Joe Biden on Monday said the U.S. would “bring an end” to the Nord Stream 2 natural gas pipeline if Russia invades Ukraine.

“If Russia invades — that means tanks or troops crossing the border of Ukraine — then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it.”
Biden said while standing next to the new chancellor of Germany, Olaf Scholz, at a White House news conference.

When pressed for details on how he would keep that promise given that the pipeline is not under U.S. control, Biden did not elaborate.

“I promise you, we will be able to do it,” he told reporters.
轟牙
確保歐洲冬天唔會同俄仔做生意。會係邊個國家呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞