[I want everything 3週年] F1 2022 星加坡站 討論區

1001 回覆
2 Like 22 Dislike
點解無人講埋素理論上有得爭嘅
FL應該都難啲
P4就睇辛屍同兩架笨屎
唔係梅菜德屎咩
Toto果然係最強經理人,平平無奇既二線車手捧到做廠隊一哥
一早見哂底都仲留佢
如果唔係Gro 前年咁大炒Renault 應該考慮佢先多過Blocon
max p1 素就已經冇機會
唔覺得benz會有正選位俾佢
究竟仲有咩隊會無對應牛罐
係可能係藍色要爭?
威正常牛 然後L平低糖牛
分分鐘咸狗唔認輸續多一兩年
最差個步就係簽ocon長約

依幾站大頭都好似騎住ocon 仲係best of the rest 季尾贏ocon就好笑 又繼續keep住輸比隊友record
港共:賽車依d飛仔活動 不了 邊襯得起我地大香港
條仆街成日唔留位比人 格硬比人出track

Spa大頭就教訓得好
基本上要等NDV決定去邊隊,其餘兩個位先定到

分分鐘去到abu dahbi 都攪不掂
唔講真係以為仲係free practice練下pit pit完入garage 咁
仲一定亂到九彩又危險
想像下Spa第一個drs zone條大直路
Spa 最好睇就係起步頭兩圈冇 drs 鬥食氣流
lap 1 有得開即係輪姦頭位
不要再說了邊個阻住發展真係有目共賭
頭盔博士出晒口術康打應該真係返嚟了
"From a marketing point of view, winning the title would be better in Japan, because of our engine partner Honda," Marko told Austrian broadcaster ORF.
https://racingnews365.com/why-marko-hopes-verstappens-title-win-waits-until-after-singapore
max要忍忍手拎P2
指住支槍好好笑
終點前收慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞