[I/A] Puzzle & Dragons (730) 全民刷喇叭

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
kitty個隊
波利個隊獄練嚟
刷喇叭刷到悶 一邊煲劇一邊射
想刷HP++ 應該打邊關最有效率?
鏡魔kitty睇落好似唔錯
可能會有四季神loop隊
波利應該係獄練極練通用
kiity好似有機會回過50%,唔啱掛機用
其實呢隻game 新手而家點玩

op 合作有個朋友入左坑

抽完op 都打到下野 但d 覺醒 潛覺 繼技 9 筒 吸傷 限傷

佢問我問到自己都棄左

而家諗返 呢d 我一出就知
但如果真係呢排先入坑
個學習成本都幾高咁
你FD棄左?
新AC我估都係集中升1000RANK同打料進化
覺醒強龍個D
升寵LV打金屬龍RUSH
而家算好人 每日廣告2條體
佢過唔到送9ho 抽個關 應該棄左(我都試左幾次先過到)

佢仲好奇我點解可以咁悶都玩2xxx 日
OP啲角色係勁,但如果玩啲高難度既關好多時都要之前啲武器 同埋下下都要係咁轉珠無無腦快刷隊有時都會好攰
抽爆op已經夠過曬全部關
已經算呢排最易入手
一隊路飛入娜美已經解決曬吸收屬吸+破貫
覺醒鳩食防坐 繼技唔需要諗 夠sb變身
依家大抗咁公廁
你多數只係繼返無嗰隻大抗+雲膠紙就行得
最多咪繼埋推turn裝變身
真係無腦玩都得
四隻
要刷材料都ok煩 齊寵又要s 又要加蛋
又要上限突破果啲
我都未砌到打機構城
坦白講 新手開荒冇毅力撐返一年半年嘅話 確實係追唔到進度
只有變得更強先至可以保護到我嘅女人
以下係我嘅時間表 請大家過目

早上6點跑步1小時

7點30開始進行泰拳技術訓練

纏好繃帶進行簡單的柔韌性和跳繩、跳輪胎熱身後

之後進行5組打靶,每組3分鐘,中間休息1分鐘

打靶完畢後進行3組打沙包,每組10分鐘,中間休息1分鐘

沙袋訓練後是2組牆靶訓練,每組10分鐘

內圍纏鬥和角力選訓練30-40分鐘

最後練習實戰反應 ,一對一進行模擬實戰

實戰訓練之後強化素質

頸部負重增肌,學員用牙咬10-15公斤的重物,向上擡頭,增加頸部肌肉以增強抗擊打能力,每組20個完成3-5組。

仰臥起坐50個一組,完成300-500個

放鬆,11點左右上午訓練結束吃飯

下午午休之後,從三點半開始進行跑步,之後如同上午一樣進行打靶、沙袋、牆靶、內圍角力、實戰和素質訓練,七點左右結束訓練,然後吃晚飯

利申:163 52kg
咪屌返佢 而家個賬係2千幾日慢慢經營返黎
你玩左一個月就想同一進度?
其實新手可能真係好冇癮
想進化啲寵又要搵粒希石係邊打
搵完又未必有得打
Send晒blog姐啲po畀佢 叫佢自己煲熟先問
隻game係建基於10年時間嘅進化演變 今期已經好友善 乜柒素材都有得刷 畀心機玩 半年已經追到進度 仲想點!
近期送抽關好似都係大力先制
用根性+刷返黎既大媽武可以破
買pass會好啲囉 都係要細水長流 慢慢養生等佢出返 冇辦法 我都經歷過
我偶像食人魔而家都出埋啲op隊先

月任無晒0轉珠協力簡易編成 要自己諗
三四個月差唔多啦
直接屌佢啦
新手學咩人打壞滅級
依隻仲得人驚
係呀係呀叻踢叻呀
259你冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞