an9 不願面對:iPhone 14 Pro Max 屏幕表現第一 DxOMark 評測獲 149 分

43 回覆
17 Like 36 Dislike
商業評測網站 DxOMark 近日就 iPhone 14 Pro Max 的屏幕及聲音表現評測。DxOMark 形容 iPhone 14 Pro Max 屏幕的後勁十足,及不會掉幀,最終以 149 分脫穎而出,成為第 1 名。

以評測智能手機、鏡頭及相機聞名的 DxOMark 近日在屏幕及聲音範疇上為 iPhone 14 Pro Max 評測,DxOMark 指出 iPhone 14 Pro Max 在戶外時畫面亮度加強至 2,000 nits,並配有 HDR 模式,在室內觀賞影片時高光部份更為鮮明,而玩遊戲及看電影也不會窒,惟屏幕會在部分角度上呈偏綠色。

https://unwire.hk/2022/09/25/dxomark-iphone-14-pro-max/fun-tech/?fbclid=IwAR3ENsfJN5ILGtpbw7qjIUG5rTImoOKZs_lOmQ-XbMrh-oY73Xhl1toz1zs
又關an9事? 引戰標題 拉
啫係做人對眼冇近視,視覺效果好啲,社會成就就會高啲,工作能力高啲,學術造藝高啲,搵錢多啲?

由iPhone se 2發出
玩ig 用iPhone 的確係好啲
iphone個mon samsung架喎清
應該係咁理解
Apple 係幫三叔買左塊好頂尖嘅Mon,
而apple係螢幕調色方面不嬲都首屈一指,
所以不嬲iPhone pro 嘅mon 都數一數二。
幾靚都冇用 見到個dynamic island都唔開胃
出埋相機個分先再講啦屌
動態島扣到負分
idog真係唔要面架喎
dxomark一早俾人屌到變過街老鼠
idog仲好意思拎出黎打J
個mon唔係apple出架wo
2022 仲Dxomark

識唔識㗎
係三叔嫌貴自己s22u都無用自家新moon
唔係次次都係9月iphone 個MON話最靚
到3月變左Samsung S2xU最靚
好似年年都係咁loop
DxO收錢課金龍虎榜

華為 課金大佬 VVIP包攬第一 重整再加分數,無敵

VIVO 課金大佬 課金度未及華為 VIP等級

小米 前課金大佬 雷軍屌左一下話唔L同你玩 重整即刻扣鳩你新舊機分數 排名插水下跌

iPhone 新晉投資者 近來有誠意課金 重整分數後特然加分數反超

Samsung /google 普通課金玩家 甚至無課玩家
真,samsung 影 story 會起格
笑左,iphone apple 肯課金,就唔會搞到影相咁很低分啦。
事實就係垃圾Dxo 借啲大廠嘅名去做測試,扮自己有幾專業,就吸支廠啲課金去維生。
Apple, Google, 三叔呢啲廠,真係彩你Dxo 岸鳩,對佢地fucking care, 有廣告費都唔會落呢啲垃圾公司,Dxo依家100%成為左啲支廠嘅廣告公司。
make by samsung
an機相機高分個陣又話人貨金買個rank返黎
龍門任你搬

我見到摺痕先食得落飯
真, 睇片個dynamic island真係好阻擾
仲差過M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞