有冇人等緊switch破解??

91 回覆
10 Like 76 Dislike
3ds咁渣都要搞咁多年先盡善盡美,之前任地獄一更新就見到支那班mh撚要等人派米先有得連機.遲下switch仲要比錢先有得上網打

你慢慢等
難以置信,竟然有人想部機死
老翻係搞死一部機既源頭
等得到都出新機喇
我要backup save 呀
如果老任唔比,唯有破解啦

Sd card唔得咩?
R4

Sd card唔得咩?

得撚咩
外國你壞機官方可以幫你BACKUP
香港就食撚屎啦
我幾百粒鐘ZELDA SAVE如果壞機就無撚晒
聽聞已經成功jb左
以前中學等psp破解果種興奮又再出現返

垃圾玩老番

垃圾睇老翻AV

我買正版sor

55ok😉👌

你張相都成10年前

Sd card唔得咩?

得撚咩
香港就食撚屎啦

老任真係死性不改,實體卡帶一定冇得BACKUP , digital版都有可能

Sd card唔得咩?

得撚咩
香港就食撚屎啦

老任真係死性不改,實體卡帶一定冇得BACKUP , digital版都有可能

BTW出左Nintendo Switch Online,可能會比你ONLINE BACKUP

Sd card唔得咩?

得撚咩
香港就食撚屎啦

實體digital都無,一律save響機
感覺係驚人改save所以斬腳趾避沙蟲
破黎做乜 有咩玩
好柒呀
PS3夠破解左啦
玩到Online 咩?
破黎做乜 有咩玩

第一係backup save
仲有藍牙全開放
玩模擬器
超頻
裝第三方軟件
其實破解唔一定玩老翻既
仲有好多用途
無盃無成就系統話鳩知佢免費送機送game 都唔會玩

原來你玩PS4/Xbox/PC 係為左啲盃 而唔係感受下隻game好唔好玩

原來你玩PS4/Xbox/PC 係為左啲盃 而唔係感受下隻game好唔好玩

奴性你識條鐵咩
有盃有女屌呀
聽聞已經成功jb左

垃圾玩老番

垃圾睇老翻AV

我買正版sor

55ok😉👌

你張相都成10年前

你踢爆佢做乜😂
聽聞已經成功jb左

垃圾玩老番

垃圾睇老翻AV

我買正版sor

55ok😉👌

你張相都成10年前

你踢爆佢做乜😂

我睇自拍 中港台 挖穴
無得買
人愈大就愈treasure 正版,我以前中學都學似樓主咁,因為幾百蚊一隻game 真係貴,出左黎做野就相反,買得正版既都會盡量唔買翻版破解

以前ps2自己燒碟添

而家都係正版算 一係玩二手
Game都買唔起就唔好打機啦

我大把正版驚
淨係任狗d game堅持等破解

即係乞兒都不如

話人啲game唔好玩
你唔俾錢人地點出好玩嘅game

唔出好玩game點俾錢買

樓主好明顯係hater,唔關好唔好玩事
咪撚又搞死部機又要買部新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞