Lets~~~Unbox!那個泳池出左現貨開箱片!!!

84 回覆
7 Like 33 Dislike
佢好多笑位都好毒好發自內心, 毒撚/玩具撚聽好有共鳴

大把人新入坑啦
佢當年用日魂又無ban ip
同d 廢老當年買咗樓
而家係度笑鳩d後生仔有咩分別?
你可以話剩低既主持無咩同步值。再講,一個channel 無論關於d咩,一有了其他商業因素都無咁有言論自由。

我哋鐘意以前嗰d可以直腸直肚但預咗無sponsor ,咁佢哋要取捨,依家好明顯爆箱要留商業客。
咁又真係幾難聽
如果改做最好有相熟舖頭或者自己有計去訂, 聽落去會舒服D.
同問

以前會開下裝動、RKF依D平價玩具,見到佢地中伏都覺得好笑,仲有不死會帶埋D美國玩具上去玩

而家唔知係咪聽哂隻鴨支笛,已經冇咩開平價玩具,飛起左不死之後連美玩都唔撚做,仲要近排隻鴨成日有份拍片,又唔知自己講野勁撚悶,成日扮專家
以前爆果啲哪吒變型金剛笑到仆街 而家冇晒果啲騎呢野睇
會唔會專登開兩個channel搵兩份錢?
無不和?
可能係,但要專登做出嚟,兩邊扮有野等出面d人有taking point,再暗中分返大家既錢,呢個plan 都長遠下

就算係真,依家好明顯d質素兩邊係唔平衡。
Talking point ,打錯字,自膠
想知studio d玩具點樣分番比不死
其實睇返爆箱年頭開嘅第二條channel,個新channel明顯係比隻鴨揸大旗,入面D片冇不死你已經估到隻鴨想飛起不死/同不死有拗撬
好似得幾條片就收左皮

刀峰個樣好可愛好攪鬼
https://youtu.be/maaUK4uG3BI?t=1242

睇返最後呢段20:42,阿死講啲嘢好似有啲暗示
不死係過去左嘅特別嘉賓 唔係爆箱架啦 唔好攪錯
其實
我覺得邊個有份比studio屋租
邊個就有資格叫主持
以呢個logic, 肥刀俾最大份錢,之後POW ,之後鴨
不死係咪有個女要湊女?
兩個channel明顯爆唔同野啦 呢d channel仔收業配都唔會多錢啦
呀死爆機人系多 肥刀個邊爆返特攝類 好明顯大家路線唔同 香港人唔洗下下第一時間諗錢諗不和咁負面喎
不死爆d美玩係有一手
係有d可惜
好兄弟攪成咁

不死係幾好睇,玩足晒件玩具又會做定功課,
可能冇乜商業元素,要讚的會讚、要鬧的會鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞