2023 Nursing Master (Pre-reg)

12 回覆
1 Like 1 Dislike
今年CU 同 Poly嘅Nursing Master (Pre-reg)都可以開始報名啦~
不過HKU嘅好似就未報得
見今年好似冇乜人講咁 所以就開返個post俾大家討論下
***請注意呢個post入面講嘅係Pre-reg嘅Nursing Master(即係俾non-nursing嘅大學生報嗰隻)
有興趣嘅話 大家可以入呢個tg group再詳細傾 https://t.me/+iNMm-vZKuFBjYzll
Push
雞U 有冇得讀?
定乖乖地去讀en
Push
CU Second class hon都會收
Poly聽講就剩係收first hon?
再唔係大把地方有得讀同pre reg master讀完出嚟都一樣起薪 差在讀幾多年啫
可唔可以分享多次條link,過左期了
Lm
Polyu 唔係 我second up都收咗
Btw, 今年Polyu 會易入啲 想讀快啲報

利申: MN year 1
push
都市傳說黎
我second low都收左我利申未畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞