MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派樂壇黑社會白卡毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(484)願傷者平安

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
首先post鏡/演唱會相關特別係片請四重quote/加密加慎入
始終未係個個毒豬都準備好睇

另外可能有冷血獨醒撚會走嚟post gif爆閘
建議大家停咗自動load圖先
善用封鎖功能
比起同佢地嘈我哋更需要照顧好自己
想屌人嘅就自便啦
但唔好因為佢哋勞氣

面對災難同創傷每個人嘅反應都好唔同
先接受自己嘅情緒係獨一無二
唔好否定同批判自己嘅感受
想喊就喊 唔想喊都唔洗迫自己喊出嚟
覺得自己心理上未準備好嘅
唔好迫自己面對會令人不安嘅事物
覺得頹嘅不妨上嚟圍爐
唔想上連登嘅可以遠離網絡
飲啖水 食啲甜嘢 沖個涼
或者搵自己平日嘅興趣做下
睇書畫畫寫下字
瞓唔着或者想俾自己平靜落嚟嘅可以試下靜觀練習

https://youtu.be/vnn5Xjp0fp0

處理情緒嘅方式有好多
唔需要同其他人比較
最緊要對自己有用

諗唔到同邊個傾偈嘅可以聯絡以下熱線
明愛向晴軒:18288
醫院管理局精神健康專線:24667350
利民會《即時通》精神健康守護同行計劃:35122626
社會福利署:23432255
生命熱線:23820000
香港撒瑪利亞防止自殺會:23892222 / 28960000 (中文及多種語言防止自殺熱線)

鏡仔們喺過去三年幾一直陪住我哋
亦都係對鏡仔嘅愛將我哋連繫
令我哋喺度互相扶持
而家我哋可以做到嘅就係好好照顧自己
等待佢哋準備好再出嚟見面
到時我哋會比夠二百分嘅支持佢哋

祝願阿Mo 阿Fung Zisac康復順利
台前幕後觀眾所有人身心健康
MIRROR RORRMI 花姐都要保重
12-1=0
24-1=0
12+24=∞

最後 呢刻未知道邊個要為場人禍負責
只不過件事嘅起因同責任誰屬絕對要追究到底
保持理智去看待各種消息
抱住正念靜候鏡仔回歸
但唔好令自己嘅憤怒麻木

亦請大家唔好放大鏡窺視仔sss一舉一動
畀多少少空間佢地

沿途高低伴我走過 同考驗與消磨
如不安伴你經過便能硬朗 We are one and all

dancers聯合聲明

https://www.instagram.com/p/CgqvPjTP8Uw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

呢個po tag曬咁多位dancers
皮皮留名

掛住豬豬lm
Nplm

7仔今期有水怪周邊賣
今個po媽打頭號fans又嚟報到
noted

陳B lm

矇矇豬LM
得意

好掛住佢地
Myb有新耳機?
呢個舊㗎

好快 我哋好快就可以重新連繫世界 嘅旅行爆lm
完全唔知張卡有得入lounge

留名
考古見到姜敷住面膜行街
塊面圓到
hello moto
其實有乜驅使佢一路行街一路敷mask
好彩有其他人喺度
如果唔係一定俾人以為係白卡
大部分AE卡都有㗎
No la
Platinum credit已經冇
Platinum charge就有或者可以入自己lounge
呢個算圓咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞