(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(191) 究竟乜能野叫v-type

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
全城討論中
頭先睇完都想奶兩下
公道咁講利香個次係事故
我逐幀分析過
係故意的
下面有鳴海做愛既片
要gatekeep 自己嘅喜好/身份 呢樣嘢係咪華人賤種先有嘅特徵?
屌你睇個V 都要分Vtuber Vtype 咁能細,好似讀Physics 要背definition 咁
先唔講個Type 字係乜撚嘢意思,先先唔講K兒子是咪Vtuber
好似Samsung 呢啲Vtuber 佢無作設定㗎喎,連自己係雞俾三百個人屌過都講埋,咁駛唔駛又開個分類俾佢?Vmixer?Vhybrid?Vhooker?
正正常常嘅觀眾真係理撚得你係乜Type 咩,想睇就睇㗎啦

講真我覺得堅持要分得咁開背後只有兩類人:
一。毒到出油嘅重度自閉症,搭巴士自己坐開個位俾人坐左就會大吵大鬧俾人放上網嗰啲,無V 睇就會望住個洗衣機係到轉。
二。自己都係V,想排除異己。見到人出左樣咁靚女,啲訂係咁升,心理就好唔平衡,所以要劃清界線,講明對方「只係Vtype 」唔係正統V。

港V 已經咁niche 咁小眾,好心就咪撚搞咁多小動作啦。難得有個香港人出到圈紅到去台灣,然後就唔侵人玩,是咪on9
台仔心諗,Vtype 呢個字來自台灣,台灣V 圈自己都重有爭議未有定案,你班雞掰香港人竟然重嚴撚過自己台灣
又要同屎版隔空pk 了嗎
追左下po 發現今次好多人都為momo 抱不平
想知呢壇嘢幾時先落幕
隨時完全在管理員一念之間
剛好需要配菜
https://youtu.be/wbN5JsK84I4
https://youtu.be/Cbq--9bGysU
http://b23.tv/YegwCWf

以上全部自爆過V 身份,我覺得佢地已經無資格做Vtuber,係時候去信俾Hololive 除佢地名
日南之前講過嘛有未來老公先可以見到佢既奶頭 我諗而家人人都係佢老公了
風俗娘=流量密碼
正統下海風俗娘殺入v界唔怪得日南咁博
我屌..拖牛...
咩料呀....
真的幾似
直頭係啦
把老牛聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞