過咗25仲係A0既女通常有咩問題

29 回覆
7 Like 44 Dislike
小妹今年26歲 高160 Bmi 樣都正常
出街有時都會有人望下
鍾意睇書 聽音樂 鍾意小動物(冇養)
成個Package都唔算差
但到而家都仲係A0

想知除左外表之外(因為好多人醜樣過我都有仔)
仲有咩問題先會一路追唔到仔
我已經唔係追D男神級既男仔
擺張自拍上嚟再講
被動
唔敢同男仔講野
驚表錯情
唔敢同男仔單獨出街/相處
唔識適當示好
唔敢同男仔表白
因為好多人醜樣過我都有仔

肥頭耷耳fuck boy樣
都有條女
溝女真係靠口

小弟我都係A0,一係我哋兩個將就下?
睇書->漫畫
聽歌->日文
鬧人港女從來都唔係指個樣
今時今日肥婆都可以收兵
溝唔到仔 唔係等人溝既 真係要諗下自己有幾黑人憎
除左漫畫仲有睇其他
同人相處點
真係得醜樣哩個原因無其他
A0通常係衰在太被動又有啲不設實際既要求
唔一定係誇到又要靚仔又有錢果種
而係會俾啲特定框架框住自己
唔中佢啲擇偶條件就連同人傾下計出下街都唔制
但你會唔會之後對耐左發現鍾意左人

同埋你鍾意過既人
你係咪點都唔會主動
未去到要表白/約人出街
少少示好都唔會?
過咗25仲係A0既男通常有咩問題
https://lih.kg/3157303

其實我只係將原po由男改做女睇下大家反應有冇唔同
又係呢啲po
結果係點?
男po嘅話會比人屌太自信
呢個女po就好好人咁比意見例如太被動唔示好果啲
我覺得係嗰個post 嘅樓主問題大啲
因為好多人醜樣過我都有仔
講得呢句都係啲人形豬/豬西
越柒越有自信
係咪冇人留意到最後個句
問題就係「成個Package都唔算差」呢句
唔明
首先樣都正常依樣已經睇事情唔客觀,你覺得正常只係你個人感覺,依part 冇圖冇嘢好講,亦都冇討論空間

岀街有時都有人望下,好樣衰,好騎呢都會有人望下,都係果句,冇圖既情況下都係冇討論空間

鍾意既嘢都係普遍人都有既興趣,依樣想突顯啲咩優勢都係冇討論空間

重點黎啦,覺得以上既嘢自己都有就等於成個package 都唔算差姐係一街既女都已經係package 唔差起跳,如果base on 依啲point 就係唔差,咁再靚啲咪只應天上有?

拍拖既嘢,除咗外表,性格同內涵真係好緊要,幾靚幾正都好,內在唔得真係好趕客,樓主成個post 都係到避重就輕,如果想早日岀pool,請及早正視內在問題
連登
厭女
笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞