俄羅斯放出監獄「食人魔」攻打烏克蘭, 曾殘忍殺人再吃人肉

316 回覆
218 Like 28 Dislike

俄羅斯總統普京一聲令下,要動員30萬大軍前進烏克蘭戰場。日前傳出俄羅斯將派一名「恐怖食人魔」科馬羅夫(Yegor Komarov)上戰場。據外媒報導「瓦格納集團」傭兵組織在監獄招募囚犯,更稱只要在前線待半年就能被特赦。

根據英國《太陽報》報導,傳出年僅24歲的「食人魔」科馬羅夫(Yegor Komarov)將被派到烏克蘭戰場上打仗,原本在獄中服刑,不過卻被編列至「瓦格納集團」傭兵組織內,準備投入戰爭。

報導指出,這名「食人魔」科馬羅夫(Yegor Komarov)在去年秋天被抓逮捕,原因是他出了一場車禍,後車箱竟然掉出一具多處刺傷的無頭屍體,落網後他承認喜歡殺人,還自稱因為對人肉的味道感到好奇,因此殺害一名男子,甚至把對方舌頭割掉,在家油煎吃下肚。

網路上也流傳一段影片,稱是「瓦格納集團」在獄中招募囚犯上戰場,其中包括殺人犯、性犯罪者等,他們被告知如果在戰場上撐過半年即可獲得普京特赦。
我覺得做佢隊友會驚D
屌on9打機咩以為放個boss出黎
又咪人類一個
一槍比人辣低
上到戰場大把野食
隊友就係軍糧
佢應該比隊友射死先

邊個夠膽夜晚同佢一齊訓
prison break劇情?
殺人強項唔代表做軍人叻
呢啲變態佬淨係揀弱者落手嘅啫
對普通人就恐怖
上戰場收皮啦垃圾
屌 講到好恐怖咁,點知又係人一個,仲以為咩祕密Super soldier,睇死最終 條友食咗自己隊友先,再比烏軍一槍打死
俄軍人 / 警察 唔夠打
所以放個殺人狂出來
但係個殺人狂之前又比俄軍人 / 警察捉住

烏軍 > 俄軍/警察 > 殺人狂?
好多蛾屍食
食咗自己人先,然後走佬
係真同隊人驚d
其實佢訴求只係食人肉
俄兵屍都係肉
我被編入佢同隊我會更驚
烏克蘭軍見到佢唔駛講一定射九佢
但同隊.....隨時半夜就比佢食左
對面軍隊日日殺人
suicide squad

睇咗呢套野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞