FIFA23 Ultimate Team討論區 (2) Trap個棄驚嘅嚟開po你地好唔好意思

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
SAD係STEAM買左終於版果隻
你唔鐘意咪退左佢再買囉,steam 2小時內可以冇理由直接退。
有2-3萬買咩low end meta等佢升好
我都驚買左冇人玩
香港有冇FUT嘅youtuber/streamer?
ea play pro係會有hero card同每月有POINT俾3個月你,其他野同STAM終極版一樣?係799蚊?
今集誇平台wor
好似除ps4
22啲coins今年有無得過去23?
緊係有
Point 定coin
啲人22個陣又話ps4 ps5係兩隻驚黎
新人頭一個月8蚊,買左有得9折買fifa point,只係sub一個月8蚊換9折,抵到爛
小心ea捉
有好多
好似Lui gor, sethma, sony, shingjai 呢班
Lui gor仲要出過去打世界賽
Ps4 同舊xbox 挎,pc ps5同新xbox挎
係799蚊, 但同終極版有一樣野唔同。
佢唔係一炮過俾4600點你,係分3個分1600 x3 咁俾。
ea play pro有hero, 終極而家買已經冇hero
好似係一開始有4600
然後再每月比多1600(3次)
EA play pro 比一年年費 先有隻hero?
終極版實體有無hero
單純睇字就唔似係。 佢寫多達4800。以我理解就係1600x3。
不過唔代表我一定啱,大家可以相信返自己既語言能力黎理解。
錯左都唔洗覺得因為聽到錯誤資料。
係咪12點有得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞