阿根廷國家隊經典11人!

217 回覆
5 Like 205 Dislike
真😑😑唔係呢下 美斯可能捧左盃
但居然有人將佢放喺阿古路之前
70分鐘入波,想死守都冇話錯,被追平之後已經換出左列基美同基斯普
不過德國主場雞,加時黑左麥斯洛迪古斯球疑似12碼,12碼即時死亡又預先偷錄左阿根廷練習,列文貓紙球球撲岩邊
勁,前面左中右都打到,有罰球,左腳仔黎講右腳唔太差
但阿根廷前鋒太多,佢係一級?、但未去到經典
Leo Franco
其實阿根廷個幾年中前場都勁到飛起,辛尼迪個幾年條後防已經係最勁...之後直至依家都係2線仔, 由用馬查打中堅已經笑撚左
列當度都好勁,全盛期踢皇馬
呢場波好撚好睇 列基美派牌勁到 但70分鐘唔夠氣換甘比亞素打防守 戰術上冇點錯
列基美起碼都有後備掛
雙防中就4-5-1 ,迪馬換肯尼基亞好過
毛都未撚柒出齊,就學人出經典陣
呢屆Messi Tevez後備出黎做奇兵屈到仆街
兩兄弟嚟
甘比亞素係咪國米個個, 差D唔記得, 不過同位太多人,阿根廷當年條中場人多到
迪馬利亞喺國家隊長期打高過喺球會水準好多,超有heart,仲成日入關鍵波,近10年一無咗佢隊波就差好遠,所以我會揀佢先
無希古恩連比利時都未必過到,仲捧盃
唔記得睇樓主個名 竟然仲認真討論
三後衛用唔到辛尼迪喎
請問蘭仙尼係咪樓主刻意笑點?
我選肯尼係因為巴迪高打前,已經有老馬同美欺, 要隻落底好過要多條毛巾
同意呀,其實當年希古恩取代阿古路/迪維斯做正選係解決咗佢兩個同美斯都要上腳踢波,拖慢晒進攻節奏嘅問題,所以當年正選一定係希古恩,但有時就係咁,最重要嘅一兩場波嘅一兩腳就會定晒型,其實佢都係勁嘅球員,一季入到三十幾球,如果嗰兩腳入咗一球,佢已經上咗神檯級
正想講
用肯尼同迪馬都可以,兩個都強,係入到波嘅球員,但我諗如果巴迪高當年有個類似迪馬嘅人出波俾佢,效果唔知會點呢
中堅唔係艾耶拉
好似係,, 呢場記得睇到屌屌聲, 但好難講唔係阿根廷FANS 先有呢種感覺.
幾時巴迪斯圖達會變做左巴迪高?
大陸譯名黎架?
定係我錯左..請指教..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞