俄豬被人一車車咁徵召

255 回覆
86 Like 11 Dislike
仲有旅遊車坐...早幾日見到強國係用豬籠車送人去隔離
cls
聖彼得堡莫斯科啲大城市喺烏克蘭嘅前線軍人好少,真係玩鳩人
又話聯署罷免普京?
其實俄佬都好易落台者, 全部賴落佢度就得, 一野將佢ko就完事
之前好多真反普癲嘅俄羅斯人已經去晒立陶宛、拉脫維亞、愛沙尼亞同芬蘭

就係烏克蘭人以前善良,信過晒去烏克蘭避難嘅偽俄羅斯反對黨俄羅斯人嘅奸計(前幾年Kyiv同Lviv成日發生炸彈爆炸恐怖襲擊)
有電子腳鐐要搵砲灰容乜易
係現代武器下, 人海戰術上前線, 真係多幾個送死, 不過可能俄佬係想用預備軍做補給 同 建設果類工作
渣巴士個個可以話要番去不斷來回唔洗上戰場
布甸真係變態,做個局話西歐同烏殺左好多俄國人,歷史都寫定
況復秦兵耐苦戰,被驅不異犬與雞。

長者雖有問,役夫敢申恨?且如今年冬,未休關西卒。

21世紀都可以親身體驗“兵車行”
戰爭就趕唔切啦 等你十幾年咩
你搵佢都難啦
你打機殺敵會唔會思考佢係咩人?
唔會囉, 睇下烏冬兵就知啦, 又係畀人逼上去做炮灰, 後勤嘢梗係留返畀老屎忽兵用
唔好意思
我離開咗一段時間
但都睇唔透你屌鳩啲冇離開嘅人做乜

唔係個個咁大勇氣離開去一個唔熟悉嘅地方
包埋會落場嘅人都係

不過如果你覺得抵嘅話
咁希望你所有親朋戚友只要冇走都會入集中營勞改致死啦
英國哀悼期間,有支那人着曬大紅禮服去英國慶祝
https://lih.kg/3143895

你依啲標題黨就似五毛
留港撚終會被清算
電撚住上車
呢班友心情係點
其實個個都明知係死路,同親人永別
本身可能個個都活到80,想打下一隻soullikes , 而家咩都冇啦
俄羅斯人太少先真
舊名ps反對暴力行為
信知生男惡,反是生女好。生女猶得嫁比鄰,生男埋沒隨百草。君不見,青海頭,古來白骨無人收。新鬼煩冤舊鬼哭,天陰雨濕聲啾啾!

push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞