whatsapp 唔識彈新訊息通知?ios

88 回覆
7 Like 11 Dislike
iPhone 14 冇問題,只係pro 同pro max 出事?
所有聊天app同時都延遲 9成都係APNS出事 可能back up過機時影響到某啲程序

情況同android國行機whatsapp延遲類似, 但大陸喺後台殺google service FCM先搞到咁
我相反,得whatsapp收到通知,其他line, tg, signal, wechat全部都無通知
係屌好多都係工作上會用到,有d客搵我都無real time覆其實真係好撚大獲
我部電話全部app都冇哂通知
一樣。 唔知點攪
Same, 換完電池就變成咁
Same 我send 左email去signal 問,佢地都唔知咩事
肯定係關Apple事㗎啦
話說
連lihkg 既通知都冇

真係好麻煩
原來唔係得我一個

個whatsapp 咁都幾個月

但都仲有number 提
都會自己入去睇

但要成日mon 住
我成日以前自己開左disturb 咋
上星期開始
其實應該剷app重裝就得
不過都怕麻煩,咁岩換電話就順手過埋去新電話
你淨係whatsapp有問題?其他app冇事?
最後我del左signal 重裝就無事了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞