德國將會接濟逃生嘅俄羅斯人

100 回覆
8 Like 197 Dislike
元首:
你未同過班beast住埋一齊生活過
有moldova 羅馬尼亞白俄鳥克蘭俄羅斯哈薩克
白俄人好撚賤格
好似以前香港班蝗不過漂白左
睇唔出
你有冇見過東歐人㗎
等陣人地公投,德國就正式成為俄羅斯一部份
愛沙尼亞真係反俄大先鋒
barbie公仔嘅由來
咁都無法,你唔俾佢地走,佢地就揸槍打烏克蘭
又無得叫佢地join烏打返俄佬

最好嘅結果係,俄政府推翻/戰爭結束,難民返俄

最差嘅結果係,烏仔衰咗,呢班難民就返唔到俄,德佬養佢同佢嘅後代一世
上次敍尼亞嫌未柒夠

又黎
咁正常應該點?

即係中國打台灣
你喺香港一直返工生活
然後中國唔夠台灣打開始想要埋香港人強制當兵
依個時候你先想走

咁外國係咪又應該唔收你?
識玩一定係呼籲中國同北韓接濟佢哋先
蛾民去撚到德國咩, 又係左膠式贏掌聲廢話
「唔會架!全世界都識分香港人知道香港人受極權壓迫架!香港人係高級黃種人!」
輸出俄羅斯間諜
聯娥歸英 #309558
aka 聯俄攻台, P.S.反對暴力行為, 聯俄奶共, 幼幼好撚正, 連狗(屙尿會開叉), 藍色字典, 想上鄭若驊
今時今日淨係用race去評價,真係唔知話你膚淺定係弱智
俄佬唔識英文,融入唔到、搵唔到嘢做咪入黑社會,香港低學歷嗰堆最多做工廠/倉。

一個無生產力加會影響減安問題
一個加多生產力又唔會帶嚟治安問題

你當英國人唔識揀?定以為佢哋智力水平得你咁上下
幾時收香港人
屌佢老味
停左俄天然氣
已經叫我地大眾慳能源唔好開咁勁暖氣
屌你又接班人黎分暖氣
你check下自己有幾多能源過呢個冬天先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞