[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1058)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
CoreJJ s12成年冇玩過Rell,係s11 春季先玩得多
揀隻完全唔入流嘅做人代表英真係笑咗
操肥真人都靚仔好多啦
humanoid上年夠有8強
上年3中1,唔計配角
得smk入到
今年首個聯賽冠軍
第一次LCK 1st seed
係值呢個位,佢打爆faker mid gap喎
今年啲對戰變左機器人行路
其實上年都好癲
deft如果冇態既話
都係HLE CHOVY單人強行Carry
HLE呢隊shit比佢同deft強行打入8強
今年轉哂人隊hle影都冇埋
點睇Zeka韓服第二緊
上年個mv係前年嘅highlights, LCK finals DK 3:0 DRX, 所以先有smk vs chovy 片段, 三個主角係tes Jackeylove, FNC rekkles (唔知點解唔係g2 caps, 可能貪rekkles靚仔)

今年成個取材唔同左,成件事都係riot自己ff,人又錯,英又錯,畫又差,仲要擺埋Li nas x上去個mv度(黑人,雙性戀)

真係柒出天際,樓上用ignite比,ignite柒極都叫有個main theme,今年係一無是處
畫風都柒過早幾年同埋得azir有機甲feel 其他果3隻英機甲化之後好不倫不類
印象2020開始就搵咗一間叫the line production嘅公司專做world's theme song mv 畫風就係個年開始咁柒 2018 Rise好似係專門搵fortiche(做Arcane個間製作公司)做 所以先咁撚hype
rank假象黎望下咳屎就知
冇錢買先咁講明知一定入唔到
Haru is allowed to look for opportunities with other teams.
可能GEN入唔到但DRX入到
有skin的請尊重
過譽隊無論以前定宜家嘅人都唔駛尊重
佢地mv年中就整間啦 個陣時揀隊其實都係睇下邊個人有機入worlds同埋形象好
訓練賽比人毒打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞