[有圖]五毛三色貓老母照流出!!

102 回覆
78 Like 0 Dislike
又白又滑
有冇人想報名做汁男?
提供黃金聖水(關愛巴打按: golden shower意譯)者都ok
突發
是咁的
由於三色貓老母俾人屌到爛哂死哂魚
啲精fill up哂三穴又冇人清
冇乜人想再插入去
但黨又唔想放棄對三色貓老母控制
唯有轉營三色貓老母做精廁
歡迎巴絲打大小便或射cum

事源ref:

三色貓老母輪候區

https://lihkg.com/thread/300354/page/14?ref=android

LIHKG @ Android
三色貓幫西門慶。西門慶又幫返三色貓狙擊我
兩隻五毛真係friend
三色貓老母既流動公共精廁計劃
我寫緊proposal畀旅發局
希望政府會發個流動美食車牌照畀三色貓老母做流動精廁。
幫輕下三色貓睇精神病同佢老母睇性病既醫藥費
同時我都寫左proposal畀教統局
希望撥款畀中小學幼稚園
從小教佢地屙尿呀,發洩性慾呀都要去正確位置
發洩完要有手尾
叫三色貓奶返乾淨佢
又撚狗
又撚狗

見到啲五毛互相奶對方屎眼都幾爽

唔好同佢一齊癲啦,條友五毛黎
幫襯下佢老母咪算囉
遠遠行過三色貓老母已經聞到陣壓味同腥味
難為每日打烊前五毛三色貓仲要被迫奶乾淨老母公廁身上既pee同cum先准走
黨好照顧三色貓老母架。見佢老母服侍得黨高層咁爽。又知佢個仔弱智就畀個五毛位佢做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞