Sony 今年仲會唔會出相機

102 回覆
3 Like 3 Dislike
ZV-E10好用啦
買相機送技術
但係我真係唔拍片
最衰a6400舊啲又貴啲 如果唔係買咗了
無人叫你拍片
佢影相可換鏡
咁你買未
OK 等遲啲出咗糧同消費卷就換機了
啱啦幫人清舊貨

你比錢我咪買囉
你當m4係 r4 同s3既平價結合體
s3 4k120 10bit
r4 4k30 8bit
m4 4k60 10bit(crop 同fx30 一樣不過冇120)

s3 12mp
r4 61mp
m4 33mp

你都可以當m4係閹割版a1 拍片影相雙修
如果33mp夠用一定買m4
如果33mp 唔夠用 應該等r5
如果你唔介意科技一直進步61mp好夠用買r4
如果m4 唔夠用 又冇錢買r5 又冇錢買r4 去買r3a
無限資金買a1

正常黎講33mp都應該夠用除非你真係完全唔識構圖張張相都要crop 又或者print張大海報

疊埋心水買4!
仲係用舊menu真係好sad…
呢樣真PK
今年係咪無望出zv2
本身考慮緊zv1 定 zv e10
前者出咗兩年幾 功能同同e10又爭咁啲
後者要換鏡旅行拎出去又重又大部
同埋自己應該唔會玩鏡 只係跟kit鏡 又好似冇咩作為
好苦惱
Zve 10 有幾重同大部
有冇巴打訂咗FX30? 官網訂送得個柒look相機袋
買左a7siii

唔去price.com果啲鋪?

平一節
再試下啦

A7siii 好爽
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
■ご注文内容

受注番号:
注文確定日:2022年10月1日
出荷日の目安:2022年10月2日
お届け希望日・時間帯:2022年10月3日 時間指定:8~12時
リチャージャブルバッテリーパック「NP-FZ100」
数量:1
優待_長期保証<5年ワイド>/SEL24105G_AP
αあんしんプログラム加入料金(月額)
デジタル一眼カメラ「ILCE-7M4K」ズームレンズキット
合計金額:520,825円(税、送料込)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
motherfucker
長期保証<5年ワイド
hi 月費會員
好撚彩真係同啲rumour 一樣係出無換鏡嘅機zv-1f
買咗部zv-e10愉快使用中了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞