ROG phone 6D ultimate or 6 pro

104 回覆
4 Like 14 Dislike
https://shop.price.com.hk/vertex/product/255331
https://www.price.com.hk/product.php?p=486655
Momox Type C 2號port

依2款都出到2個閃電

不過頭先試插黎插去可能trigger 到啲保護功能, 機底個USB 差唔到電,側邊差到OK
要restart 部機先正常番
我用另一款都出到兩閃電
Rog好似係食qc5.0
我用rog5
我隻牛係ego240w 有qc5.0
可以出到原裝一樣嘅功率
Rog個65w係呃秤
得頭幾秒掂到65w
大部分時間都係40w
仲有rog6d唔係高通cpu
唔知有冇qc5.0
試過用qc4+嘅牛係出唔到原裝牛嘅功率
Qc5.0先得
多謝巴打解答
iPhone 都過萬啦,值唔值睇個人架姐
巴打們係邊到貼Mon 貼?
因為手殘所以想出去搵人幫貼
之前係街貼果張已碎
同埋發現條邊有少少阻左個Mon
想貼返全透
好值好抵玩,iPhone 得返打電話 and WhatsApp
我淘寶
手勢好就冇所謂
同埋你係全透定有黑邊果款?
黑邊
ROG Phone 6又送風扇
想要8+G1既可以諗下
正,本身想買8+g1 ,但果時已經冇送風扇
最後衝左6D 換埋個手制
粒電可以頂到幾耐?
玩傳說對決max畫質,一場4-5%電左右
電腦用緊12400+3080

手機仲係845機
係咪無左雙moon果個外掛件
其實覺得佢好正
一路打可以一路睇下youtube 咁
之前官網買又再送

都係果d地方買
玩嚟玩去都係食雞,傳說對決,原神
其實手機上面有咩game好玩得嚟又要用到咁高規格?
買 6 pro會好啲
8+gen1 長run game無咁易過熱降頻
6D ult 既 d9000會即降, thats why 要用風扇仔

如果你打算長用風扇, 6D ult 都ok既....

不過話哂mtk 第一次整到粒chip 同snapdragon差唔多, 支持下都無壞既...
上邊3隻都要用電競機玩玩下一熱就lag到仆街
仲有冇其他驚?
我第一次用呢類電話
但冇玩你講果d game
我覺得個令我最討好既係上面果兩粒Air tagger L/R制
再加埋風扇果幾粒制,玩某d game /模擬器個遊戲體驗係幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞