[一年一度]蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(25)繼續乾升!

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
呢排日日都入去, 希望棍到一部 SO9SAD
但係你開封activate部機 check翻個code可以睇到
見有啲人話收機嗰陣會嘟個code check
利申 我自己放嗰陣唔係好覺
3日開始已經多左好多人黎
未計生活如常要帶個罩姐
見大家爭論得咁激烈所以我決定自己打左去apple 問
其實上面兩位巴打都唔算錯

佢話首先點解會早左係因為有人cut order
所以會有機會令到多返stock 推前返個日期

至於邊個會收到先
佢個玩法係咁
因為尋日訂既仲係5/11-12/11
而今日改左做31/10-7/11
因為個日期唔係爭好多而且有重疊
所以佢仍然都係會跟返order 既先後去派
即係5/11個批單有機會早兩三日收到
但31/10-7/11個批就可能最後幾日(5/11-7/11)先收到
同上面巴士講法一樣,因為佢話網上既係預計時間,所以差唔多日子既單最後都係會跟訂單時間去送

但佢都有補充
例如見到網上既日期忽然早左一星期或者以上既,就有機會重新落單會早收到d

希望唔會講到1999
我尋日都加左單,我決定唔cut 由佢算
年年都呢幾招
震一震AOS啡盒就狗衝
我係ST都唔同你玩升價
任棍個陣無人買
無貨就個個話買唔到
訂咗,博佢捉早出貨
打個和都好
張撕貼紙我記得係無code 純粹係一張拉撕貼紙黎
樓下有巴士Po 咗圖
但係你開封activate部機 check翻個code可以睇到
見有啲人話收機嗰陣會嘟個code check
利申 我自己放嗰陣唔係好覺
張撕貼紙我記得係無code 純粹係一張拉撕貼紙黎
樓下有巴打Po 咗圖
如果好似上年雪球部部開嚟check你就等入st blacklist
咁今日放左大機多人幫到都係原因既
而家咩價位?
我下係因為佢咁都問
都唔係講緊貼紙 講緊你部機會有serial no.貼喺個盒度 佢想check嘅話scan個code咪知
咁簡單封翻張貼紙就得 咁我放舊磚落去封翻都得啦
會用磁石check
同股票一樣
升緊無咩人放
一大跌就成班人放
大家諗吓到底邊個先係俾人揸春袋呀
台機開咗盒個d仲唔去買返張貼紙自己痴返扮新機
記得之前追po好似有ching講過雪球會scan個code?
雖然我自己放嗰陣唔覺 可能比完部機focus咗喺佢數錢度
有無放工價紙?
等緊1萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞