(多圖) 啤牌收藏分享

22 回覆
24 Like 3 Dislike
最近因為開始練啤牌魔術手法,網上買左唔少牌黎玩
純分享下,因為我知好多收藏家買返黎係唔開,而我係全部都開

Fontaine Cranberry
呢副個人都係非常鍾意,簡約風加隻色都唔錯,同埋Fontaine黎講算比較平少少

Fontaine SLEIGHT Edition

Fontaine x Ripndip v1
呢副係我最鍾意同時睇落最搞笑

Fontaine holographic

Fontaine black holographic

Stay

Dan & Dave x Anyone SMOKE & MIRROR

Dan & Dave SMOKE & MIRROR v8

NOC The Luxury Collection, Blue Edition

Jerry's Nugget Blue

Jerry's Nugget Red

1ST Playing Cards Holo Edition
呢副都好靚
講經咩
Share下啲腳仲好啦
樓主好慘 被騎劫
副貓牌好得意
最靚覺得係嗰副stay,個盒仲有啲似煙盒或者啲咩高級朱古力咁
貓好貴, 炒價
Dan & Dave SMOKE & MIRROR v8

NOC The Luxury Collection, Blue Edition

呢兩個幾正
點解會關腳事 入黎係睇啤牌
收藏就係咁買一件可能夠食好多餐好嘢,但自己中意有乜辦法
覺得特色啤牌啲圖案都係最好喺原設計框架下再有啲新意
咁睇落好似真係貓牌最funny,見到隻黑king笑出嚟
NOC個副仲有綠色同紅色 都好靚
不過買一隻色過下癮算
好睇, 以前鍾意係因為d紙牌牌質用黎做d card trick 好舒服
第2副好靚
pat pat
幾靚 邊到有得買?
以前想玩cardistry儲過一排
但係發覺靚嗰啲會唔捨得用
淨係得個擺字就無買了
牌係消耗品,緊係要開黎玩先有意思
不過香港太潮濕,玩完最好放返入個防潮箱先
今晚有新野可以訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞