家中部Smart tv 上唔到網

13 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪要買個chromecast先可以上youtube, Netflix, disney+, 同埋將手機同ipad駁電視睇?

chromecast係邊度買好?要行貨謝謝。
你上唔到網 買chromecast都冇用
搞好個上網啦
SSP、二手都得
網絡問題定電視問題
Smart TV 無得上網? 咩型號?
samsung

我意思係原裝機冇內置上網
P牌撚
屌你老母
無內置上網仲叫唔叫Smart TV
呢部睇spec係有內置Wifi
買小米盒子駁上網,平靚正,就算中毒洗機原廠設定就搞掂
部電視的確係SMART TV系列,開機都會show SMART TV不過係三叔第一代smart tv,入面d software已經冇嗮support,基本上咩都做唔到

我用緊同一代機,宜家都係買隻fire tv stick黎裝app睇,如果買chromecast要記得買with google tv版,買錯普通冇google tv等於冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞