[switch]nba playgrounds唔知點玩討論區(1)

70 回覆
1 Like 0 Dislike
買左game 但少玩, 電腦d ai 好勁好屈

我暫時玩3分遠射
留名

我暫時玩3分遠射

但3分加好少氣
我開晒2p掛機到完場
刷到依家lv30,終於刷到james大帝

又話6月更新有online到依家仲未出
係咪冇出實體版?

我暫時玩3分遠射

但3分加好少氣

無計,唔識打內線,好容易俾人偷波又或者連入樽都俾人打,都唔知打波定打人
係咪冇出實體版?

依隻無得 download 板
係咪冇出實體版?

好似無
我開晒2p掛機到完場
刷到依家lv30,終於刷到james大帝

又話6月更新有online到依家仲未出

聽聞佢更新file好大,任天堂唔俾佢出
打15steal challenge 打左我幾日先搞掂

用咩球員搞掂?
Btw點解我上網睇人玩
射波個時下面有條bar
但我無既
係咪要係setting 到set d野先有?

用咩球員搞掂?

double Kyle Lowry
Btw點解我上網睇人玩
射波個時下面有條bar
但我無既

switch 未更新shooting bar
等更新等左勁耐都未有
係咪冇出實體版?

依隻無得 download 板

thx 巴打
岩岩抽左包金包
咩都無

我暫時玩3分遠射

你識扭同埋用A制撞開佢地再射就好易玩
Btw點解我上網睇人玩
射波個時下面有條bar
但我無既

認真我覺得冇bar先好玩 靠自己feel
比較想知係咪只係得一種途徑拎金卡?

聽聞online play都有得開

我暫時玩3分遠射

你識扭同埋用A制撞開佢地再射就好易玩

求教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞