李家超一到埗,所有吃喇沙的人便都看著他笑

280 回覆
2868 Like 19 Dislike
我屌 好撚中point 好撚高質呀😵仲要加隻連豬 抵你班撚樣玩晒成個連燈
突然諗到一個立於不敗之地嘅方法
https://lih.kg/1302293
最醒係你啦 匿喺屋企做冷氣軍師 水到咁多人坐監有冇優越感
係啊, 唔撚GUR啊, QUIT囉
同你班乞兒仔交流我不知幾撚開心 Quit乜鳩?學你話齋你妄想症發作
快撚啲覆我啦清 係咪光復緊香港呀
我文中講明可唔可行, 大家討論, 你就話我水人去做
我終於明點解你話識孔乙己係有優越感
咁你自己唔去做?喺屋企開PO有鳩用咩傻閪Cctoy
叫你QUIT都叫妄想症

高人一等, 好威威啊
我講緊你話我唔撚GUR啊天才 自己講咩都唔撚記得?
支那狗
連登唔俾開PO討論
你CCPTOY?
咁都俾你發現你唔好做魔術師啦 你去做偵探啦
比 所以咪乖乖地認冷氣軍師囉傻閪 仲要攞個比人笑既名加個P字就當笑返人 果然係正宗Cctoy 最叻打飛機
" Quit乜鳩?學你話齋你妄想症發作"
你語癌? 定表達能力有問題?

咁你GUR唔GUR啊?
你睇一半唔撚睇一半咁撚搞笑嘅呀乞兒仔😂😂🐷
CCP都唔識?
哎屌, 冇嘢啦, 原來港豬笑人
冇貢獻=冇做錯, 又真係可以大大聲屌鳩人嘅
尷尬到 又以為得自己識CCP 係咪又有優越感啦?有冇即刻打個飛機 日日上連登幻想人地乜都唔識跟住打飛機 cctoy日常
仲要打埋 哎屌, 冇嘢啦 出嚟 已經幻想到你打完自己陰陰嘴笑覺得自己贏咗個傻閪嘴臉
買佢老味咩 班cc台乞兒仔有閪錢 喺度打下飛機咪當光復香港囉🤣
冷處理分化POST! 不分化 不指責!
https://lih.kg/1419495
笑撚到 成個post得自己一個喺到推post打飛機
其實孔乙己改文已經算係中文網路圈嘅著名meme黎
連登之前玩烏大龜version都好出名

真係見識少都算,最乞人憎係明明知道係乜又要扮弱智扮唔明引人屌,好撚犯賤
嘩!原來做咗咁多嘢㗎 等之後靠你班仆街光復香港成功 你呢條仆街咪發達!我哋香港人唔會忘記你㗎

同你呢個傻閪講嘢真係要諗多幾步嘅
咁你答我GUR唔GUR先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞