[旭日永不能於隆尚日出] 九月海外賽事討論區 VI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
source: trust me bro
上年未有偉大光榮同松島哼哈二將去跑日本盃
正常啦,要夠級數去遠征仲要搞掂佢地塊石頭地
勁過咩scotsass tarwana先啦
近年最弱 (指 Irish Derby winner+巴登大賽winner + Eclipse winner+multiple Group winning Mare+Irish Champion Stakes winner+上屆冠軍+本地實力馬)
日本隊希望 (指試場埋唔到身既東京優駿冠軍+無試場既逃馬+Botanik手下敗將)
AV巴呢
自己,燈佳,海外腎,鳩慶
可能佢覺得你上面打咁多字嘅戰線同強字冇關係
Baaeed就算贏都唔會行過到呢組
Desert Crown 打柴
Hurricane Lane Native Trail set back
佢仲想要乜馬
可能要STS Dancing Brave Treve 就唔弱
有隻日本馬王響到
澳洲馬后唔夠分出

呢年係大家估疑點,水準唔算弱
其實大家應該都係唔gur VE冇得出,但水準點都唔差呱
Win姐:冇Eclipse 呢d級別嘅馬,陣容好弱
Native Trail 1m2f?
you nuts?
近年最弱 (指 Irish Derby winner+巴登大賽winner + Eclipse winner+multiple Group winning Mare+Irish Champion Stakes winner+上屆冠軍+本地實力馬)
日本隊希望 (指試場埋唔到身既東京優駿冠軍+無試場既逃馬+Botanik手下敗將)
可能佢覺得你上面打咁多字嘅戰線同強字冇關係
Baaeed就算贏都唔會行過到呢組
Desert Crown 打柴
Hurricane Lane Native Trail set back
佢仲想要乜馬
Native Trail 1m4f?
you nuts?
我估佢應該到
而家估都唔使估
琴晚
截左數了
公道講句成日見到外國記者twitter tag贏姐
記得貼返個抽字落黎
Kn424
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞