[旭日永不能於隆尚日出] 九月海外賽事討論區 VI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
始終跑馬唔係打拳 好難贏一次就證明好多野
坐落去嗰吓幾似日本仔
Bjorn Nielsen癲到放弦樂器落National stud,即係要隻馬做吉祥物
第21回估頭馬大賽(GI)開始啦!今次既規則同以往一樣,每人每場比一隻馬,睇下邊位最多W,今次既場次係澳英法美日共11場。今次截止時間係10月1日午夜2時0分,報名表格可以參看回覆,度馬網址可以參考1樓,冇既再叫我補,希望大家踴躍參與,多多支持!
Epsom H. ︰
Prix Du Cadran ︰
Sun Chariot Stakes ︰
Prix De Royallieu ︰
Woodward ︰
Awesome Again ︰
The Sprinters S. ︰
Prix De L'Arc De Triomphe ︰
Prix De L'Opera Longines ︰
Prix De La Fore^T ︰
Prix De L'Abbaye De Longchamp Longines︰
Alpinista原來係馬會越洋嗰版大圖,咁希望佢跑得好
5歲馬女魔咒
Sun Chariot confirmations

Bounce The Blues
Lights On
Mrs Fitzherbert
Saffron Beach
By All Means
Fonteyn
Grand Dame
Homeless Songs
Laurel
Oscula
Prosperous Voyage
Tariyana
Tenebrism
波利蛇睇唔睇好Luxembourg
對上一隻5歲馬女贏好似已經係corrida
講緊係90年前
少睇佢,啲rhythm差唔差過以前范義龍?
的確係其中一隻最有力既馬
但我覺得今年法國馬幾好
我自己W會估Luxembourg/Onesto/La Parisienne
P會拖埋Alpinista/Adayar/WWB
又係嬌紅灘,暗色主義,浪跡高歌同豐碩之行
Onesto上場好勁,Leopardstown 呢個場後追死九成都追到第2
仲有Oscula
龍叔好好多
呢隻應該唔夠跑
leopardstown都未算無得追既
curragh先誇張
信irish champions stakes戰線
啲愛爾蘭場上落太誇張
德國馬應該冧莊唔到
是咪去到謝偉豪騎澤汶渡,臨終點幾乎響馬頭反咗落嚟個level ?
咁本身冧莊都係一件好撚難既事
有laurel喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞