【信用卡撚】小斯 vs 里先生

135 回覆
64 Like 314 Dislike
小斯對腳正個女人
利: 摸過
姐係我Apple Online Store 買iPhone 經Apple Pay用AE卡找數就自動送Apple Care比我?

係咪可以咁樣理解?

唔該晒
小斯真係無走過數,同埋好有心覆留言

里先生就無用過

講真,雖然小斯似人妖,但係又唔係我邊個,最緊要有著數,加上佢出樣就更加可信
真,跟本無人諗過做信用卡kol都搵到食。
信用卡街霸相比之下真係唔吸引。唔明銀行點解寧願比多d優惠比kol都唔益自己sales
其實直接上銀行個網申請俾多啲迎新個客仲好
我想用咩卡食咩優惠全部有forum 有tg group 睇
根本唔想俾呢班KOL食一浸

以前就算無referral 呢條人妖都會推薦下唔同卡
依家呢班友無referral 食就算出咗新信用卡多優惠提都唔提
賺錢至上,但啲資料其實自己上Hong Kong card 仲多唔會收收埋埋
小斯d reply有時好西
小斯重要黃
我未用過,應該係apple care一年完咗之後,你俾完錢做維修AE就會reimburse 俾你

https://www.americanexpress.com/zh-hk/security/security-center/shopping-protection/index.html
考車牌快期都搞到3-4千蚊啦
一日揾萬幾蚊 爽到cls
睇嚟得我經小斯申請係fail
睇吓你覺得個人資料值幾錢囉
me too
要full pay! 你溝埋gift card/消費卷比就唔計
冇記錯要實體店買
小斯係咪幾年前教人係酒店做閪客果個?
咁銀行都睇成本效益
其實算係將申請信用卡既sale跑數同cs判比佢地咁
養住成班sale同cs答可能貴過佢比出去KOL
二來又可以做廣告
但個市場好細姐 好難有人用錢霸到佢地市場
人地個網做得簡單但以為資料搜集易做?
Moneysmart Moneyhero呢d網係可以連資料都錯七彩
仲要keep住update新優惠新資訊
係AE保多你一年唔係Apple Care
點樣食8年迎新?申請一年再等一年過冷河?
想問攞完giftcard可唔可以即cut卡?
trade in呢
一定唔係 佢哋兩個打對台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞