[Howay the Lads 打和啦Super!]六場不勝紐卡素護級討論區(79)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
淨係講miss國家隊,可能小事姐
Wilson復出就到佢傷
有冇咁黑仔
this is Newcastle
可能射波返黎操fit 啲

不如搞場連登紐迷睇波聚會
可以聽占蛇現場分析
慘 會員陰間使者被圍攻
抹黑人仲有人幫
邊個衝出黎柒
佢今日先入group
希望唔好柒到係阿木打富咸
海富m記事件重演
條友on9無辦法
占蛇即場貼士
得我同你入場
Rip
其實howe d咁高強度既踢法多傷係意料之中

但問題係隊波究竟要等幾多個轉會窗先可以加深到個後備深度

隊波由油王入主已經洗咗兩億都仲話唔夠人用
梅菲仲有五年約,木哥仲有3年肥約

真係唔知要再洗多幾多錢先執到個球迷比較滿意既陣容
走地發大財
我咪上過港台節目
幾個問題
高強度迫搶但係控球率唔係高, 太易失球權, 加上入唔到波打唔殘對手. 之後又要再迫
成日迫導致球員負荷太大,球員易傷, 表現唔好又loop返失球權入唔到波
再加埋呢樣數據就解釋到個問題
https://twitter.com/other14the/status/1572576492399525890?s=46&t=xYQD6VqE_juG7CFfDKy-5Q

係前場成功搶到波,跟住做到3打3 4打4 5打5既反擊

帶到個波入final third之後因為進攻球員無end product最後只係成功做到個射門/搏到角球

最後就出現再前少少既數據,即係xg好高但入唔到波既情況

隊入面部分球員(頓哥,阿朗)都係好適合踢howe既足球但成隊波有能力將最後兩三腳做得好好睇睇既得asm/bruno (個人認為isak有能力做第三個),wilson做最後一腳果個無問題但佢做最後兩腳/三腳果個其實係麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞