65歲鄭裕玲狀態極好 獲蟲草大王睇中做代言人自揭三大養生之道

25 回覆
1 Like 6 Dislike
65歲鄭裕玲 (Do姐)最新獲健康產品品牌蟲草大王邀請出任品牌代言人,並於日前拍攝旗下針對疫後後遺症狀產品「蟲草19」最新一輯廣告。Do姐一如既往狀態大勇,以一身深綠色套裝進行拍攝,既優雅又專業。Do姐更與蟲草大王陳恩德於廣告入內更有對手戲,在鏡頭前後都不時交流心得,十分認真。
今次與蟲草大王合作,Do姐開心表示:「平日挑選保健產品廣告時我都比較謹慎,今次選擇同蟲草大王合作,係知道Mark(陳恩德)好專業同埋好有心做好蟲草同佢嘅產品,所以對呢個品牌有信心。特別今次呢個產品係針對長新冠,相信會幫到好多香港人,我希望可以令到更多人認識。」

拍攝當日(9日)正值Do姐生日,蟲草大王更悉心安排了個驚喜俾Do姐,送上顏色奪目的生日蛋糕及鮮花為壽星女慶祝一番。Do姐收到一刻十分驚喜:「我真係好surprise(驚喜),Mark同佢嘅團隊都好有心,蛋糕同花都好有心思,令我今年生日又多一個難忘嘅回憶。」問到Do姐有什麼保養秘訣可常常保持容光煥發,Do姐笑說:「我一向都好注重健康,我習慣咗早睡早起。而且做運動真的很重要,我每日都會堅持做運動,各類嘅運動例如瑜伽、跑步都會做。同埋食得健康啲,身體自然就會好。」

身旁的蟲草大王陳恩德亦表示:「好高興可以邀請到Do姐擔任蟲草大王嘅代言人,Do姐係本港難得一見、質素甚高嘅金牌司儀,佢嘅一言一行都極具公信力。同『蟲草大王』一向可靠及優質的形象十分脗合。我希望將健康帶給更多香港人,好高興呢個理念亦得到 Do姐嘅支持。」

https://www.hk01.com/sns/article/815288?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
食唔到ALI食DO姐
前博士何議員懷疑被人襲擊 我宣佈已討論完畢
https://lih.kg/1695979
班5毛用呢個post話我係5毛 大家自已起下我底用腦分析下我係咩人

樓主係咩人你地自已睇
蟲草濕鳩
男子刀襲何君堯判囚9年 今申刑期上訴許可 潘敏琦當庭駁回申請
https://lih.kg/brcOmJV

成班人等緊天哥你回應下喎
執李佳芯二攤
佢哋兩個都幾襯
蟲草哥好野
成個人乾咁
真係佢黎 ?
其實佢呢d主持仔點解無啦啦會彈起,
吹到佢震台之寶咁
感覺好似同鄧梓光年差唔多feel,
但又好似份量感重好多
主持仔
主持仔
有新目標
其實劉在石呢d主持仔點解無啦啦會彈起,
吹到佢鎮國之寶咁
感覺好似同鄧梓光年差唔多feel,
但又好似份量感重好多
我覺得蟲草大王可以唔要alin 要dodo
屌加埋真係夠100歲
佢未做主持之前已經彈到上太空果隻嚟喎,你當鄭九組呢個朵流架?
蟲草大王都幾識食
唔撚係呀,呢個Michael Jackson 黎架
又係你條撚屌 先話費達拿冇乜成就 今日就話do姐係主持仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞