佛牌討論(正牌)10

1001 回覆
2 Like 32 Dislike
繼續繼續
我見呢到都開過d關於佛牌既post
但都有好多誤差,有沉迷陰法鬼靈
有無理智急病投醫俾人劏
我都係用家之一,知識唔算深,但會自己花時間睇書研究
接觸原因係,人生有好非自力可解決既問題,有時我地用盡力都差少少機會,機緣巧合接觸第一塊佛牌。之後發覺有改變,所以就去到今日
大家或者可以討論下
由於命理術數由古至今都屬於九流既偏門話題,所以就乾脆開係吹水台。大家當生活奇聞傾下,唔好當一門嚴謹科學

https://t.me/fateisanon9term
留名
帶左兩個月左右神嚴醒
感覺果然官運亭通,職場上平步青雲
雖然唔係輕鬆錢,但付出既每一件事都有上頭睇到
唔錯唔錯

不愧是9 大中item
其實呢番話是正確既
只係咁樣講出來會得罪全世界
前者有重陰料
佢既片講既野部分有少少保留,有幾條片有錯既資料
師兄有冇戴過鷹神? 本身係幾喜歡鷹呢種法相
你帶派粉野得唔得先,冇咩反應就ok
認同,個條友睇多x佛牌出咩題材就照抄
認同,唔係話唔好,而係論同樣功能
其他牌一樣做到,仲多人分享心得
個人最唔鍾意後面印9世皇
而家粒坤平講緊2.5 萬起,帝昂冇咁貴吧
點睇龍普添協會證書

結晶
見到龍婆通丹最近出既牌
好商業化咁,近年加持法會相
得龍婆一個坐係度係張宣傳海報年年唔同

幾鍾意9面佛個樣,唔帶都請左塊90歲生日法會9面佛當收藏
我有第一期銀版

不過送左俾人了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞