[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區 (9) 10月comeback大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
諗多左
依條只係trailer 後面覺得係後期再錄番或者係播cb片啫
到時睇就知囉
辛苦晒後期
要p走晒濫濫
髮色係出道前
藍藍
咪就係 連仆街蘇成鎮都仲響度就知
間野都比大老細接手換晒班底
搵咗好耐
佢走左?
好多重新拍過?
原本成個團隊都過晒檔去左閔熙珍果邊,冇過嘅就辭職走晒
之前睇韓國果邊小道就話淨返佢一個 因為仍有股份,然後就出現左hybe派人入晒去 換晒班底 (除左個編舞總監) 所以依家佢應該會走埋掛
依家嘅source music已經唔係佢 佢又冇晒實權
hybe冇諗住留佢 比人踢走啦
之前有人話佢會賣晒股份cap左水然後走
未cb過已經有資源拍紀錄片,hybe果然窮得只剩下錢
呢條片應該都係出道計劃架一架部分,似係因為藍藍事件而推到而家先出
但窮到只剩錢就真,間公司好似食開茶記突然有老闆黎話請食飯,唔計錢任食,最後只係識得食最貴架野,跟本就唔識食好野
意為班女個個名牌上身就得,但最後搞到不倫不類,黎緊都係有心理準備好了,唔會好得去邊,但歡迎打面
你望下隊新男團 未出道已經連續劇咁樣雖然而家走左個出唔出到道都未知
叫老細分160億落嚟
Lm
大公司好食好住都正常既,尤其拍緊片既時候就唔洗講,咁先比fans睇到公司待班女不薄
啲衫就睇襯得好唔好睇姐,唔太關名牌事
真係
所以今次cb都唔準備期待靚造型同好歌 繼續平常心就算
未正式出道都有機會補人入去既,邊似我哋咁慘
咩年代唔通仲賣慘咩
Lm
藍藍事件加埋hype做法
真係有啲擔心佢哋黎緊會點
hybe
不嬲女團都係靠歌 大爆一次就夠今次要人紅歌紅
其實定位唔錯,班女都係走高檔fashion 模型,人紅就各自接廣告好似IVE 咁,唔似某公司一定要齊上齊落。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞