想問infinity到底係一個咩牌子?

153 回覆
2 Like 80 Dislike
我自己隻GW65用得幾好 promini 用左兩年都冇野 verbatim條c to ip 玩左兩個月 ip頭無啦啦斷鳩左
倫唔倫敦金唔知,但
新蒲崗Mr Car Wash & Detailing 老闆鄭可強坐完監後仍然不知悔改,話比佢呃嘅係On9仔,係預左架
https://lih.kg/3132499
垃圾牌子
尿袋用一年好快就無曬電
衰過miniso
wtf
有冇賣ego 245w?
有冇tg 搵到你?
240w? 而家平好多一出果時12xx
唔係 新出架245w
你留個tg俾我
65w 1c1a去小米到買 有英式但偏貴
配件得呢3間買得過
綠聯>> anker>> 小米

線同尿袋 火牛 綠聯應該係世界上性價比最高
google 搵 ‘消委會 infinity’ 次次都有佢份
綠聯 有冇三腳英式?
垃圾牌子之前買左個尿袋 玩左兩日就叉唔到
去左換個新ga 一樣都係咁
前前後後換左3次
都係咁
最後換都廢撚事換 買過第2隻牌子
用過一個無線叉電尿袋

廢撚到喊

個尿袋無線叉電連5V1A都做唔到

仲要熱撚到仆街,成兩舊水

後尾睇淘寶,D雜牌款個樣同佢一撚樣

我就知佢只係一間貼牌垃圾

人生用過最垃圾既尿袋牌子,沒有之一
可能有少許水份啦
但佢咁細隻算係咁, 我部罪大1 iii唔帶袋唔得
想問EGO MagFlip 3合1 Magsafe 充電座好唔好用,想買個黎試下,見佢iPhone位有得調較角度,同埋好慳位
好似幾勁好平 兩百中有交易
黑同灰 可較30度
換左Fold 搭你唔到 但多人買 印象中缺緊貨
有邊間唔係支那野大灣區包起全球八九成叉電器啦
垃圾牌 好易壞
買過大大話話6-7樣產品
全部qc 有問題 無例外
尿袋發熱 線壞 iphone 專用尿袋差得30%+發熱
全部產品都on 撚9

一睇就知個老闆賺錢 推哂d 錢去包裝到扮日本野
真係好撚垃圾 好撚憎呢個垃圾brand

如果再買佢任何一樣產品我下世做狗
我都有買呢隻 但點解長開會有beebee聲好撚嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞