安妮公主發文悼念母親英女王

126 回覆
409 Like 7 Dislike
英聯邦王國咁多國家,簡單表達人人都明
琴晚睇Live見到佢著軍服真係好型
唔係咩人物/士兵都冇機會接觸坦克啦
佢應該係記錯咗,攞獎嗰個其實係安妮公主個女,佢係奧運嘅馬術比賽度攞獎,不過唔係攞金牌係攞銀牌
嗰度得佢一個女人梗係得佢一個行
威廉王子篇文都係寫得好plain

威廉王子發文悼念嫲嫲英女王
https://lih.kg/3147657
你真係唔識咖喎
佢接做女皇好似會好過Charles
完全想像唔到依家個charles戴皇冠咩樣
第二張有啲似畢比特
蕭叔叔啲文筆、accent 勁過皇室成員
Charles應該好快就會傳位俾個仔提升王室形象
Sophie 係隔黎
繼女王同Philip之後最respect嘅皇室成員就係安妮
覺得George VI好靚仔
Margaret其實有少少女生男相 響佢塊臉成日望到George VI
明明Philip都高大靚仔但留畀後代嘅只有禿頭
咁不如你又講下你識做乜咁巴閉?
係呀,做show咪佢地份工囉,講錯一句說話,做錯一個動作,行到出街比市民罵既罵,笑既笑,返到屋企仲千夫所指,對外對內都要守本份,國家有事仲要企出嚟做精神領袖,呢份唔係工,係慘過返工呀
Sophie 黎
Philip 唔係鍾意andrew 多d 咩
Charles 同佢老豆不和到 阿婆都搞唔掂
冇阿婆係佢細個出手 Charles死左十世
好鐘意貴族式 騎士式既屈膝禮

當中既精神好難形容
咁都冇計,鬼叫皇位唔係有能者居之
幾有英氣
原來駐港總領事館都係佢嚟開幕
btw睇嚟英國佬真係幾鍾意舞獅
https://youtu.be/EuqYz5xvXS4
Charles讀劍橋畢到業,係咪算叫做好?
但佢admission個分好廢喎
係咪神隊友carry group project + 大學唔敢比3rd hon royalty
你望下Edward個分仲離譜,都係劍橋2:2grad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞