動畫十大最靚絕招!

174 回覆
37 Like 140 Dislike
第十位 月公主華光 Moon Princess Halation

射月亮出去果下好得意 要轉幾下圈先放到大技
但唔知點解個動畫整到好弱雞咁
排第十名
第九位 月光螺旋愛心攻擊 Moon Spiral Heart Attack

每次見到佢轉果圈既時候成日都擔心佢會頭暈
同埋硬係有種到喉唔到肺既攻擊力
千鳥
雷切
神羅天征
地爆天星
建御雷神
螺旋手裡劍
大玉螺旋丸
尾獸玉
豪火滅卻
天照
第八名 火野麗 火舞曼陀羅 Burning Mandala

招動畫整到佢勁型 果然係sailor mars大家姐
一招火舞曼陀羅打到對面燒死
第七名 愛野美奈子 愛神維納斯鎖鏈 Venus Love Me Chain

狠狠地鎖住對手,再交由sailor moon懲罰敵人啦!
******唔記得打[美少女戰士系列] sorrysorry /_\
仲以為玩野
第六名 冥王雪奈 破滅鑼鳴 Dead Scream

沉實的聲線 美麗動人既眼影 仲唔係sailor pluto專有?
動畫技能 100分
唯力量有待加強(時間暫停除外 唔可以亂用)
霸王翔龍擊
第五名 月野兔 彩虹月光愛心攻擊 Rainbow Moon Heart Ache

第九位既升級版 好洗好用 (動畫整到好費,得條彩虹+愛心攻擊)
如果個聖杯keep到去最終季肯定可以打爆boss
第四位 豆釘兔 粉紅甜蜜愛心攻擊 Pink Sugar Heart Attack

10分之1版 愛心攻擊 用黎拖時間一流
唔好expect佢會打爆對手 次次都射唔出,一係就射唔準
成日都要sailor pluto執手尾
雖然好弱,但搞笑
華光耀劍鋒!
第三位 水野亞美 水星.幻影狂想曲 Mercury Aqua Rhapsody

人人都話sailor mercury技能費
雖然第一季個招真係弱,但第二季同第四季俾左強力新技能
小心俾佢打到上天
第二名 愛野美奈子 金星.愛美神彈衝擊 Venus Love And Beauty Shock

金星姐姐依招技能好睇唔好洗
成日miss招,得個靚
仲諗住入嚟睇桐狗
天皇遙嗰招先型
係囉仲諗緊點解淨係講美少女戰士
第一位 火野麗 惡靈退散

實至名歸
根本有佢封印曬D 怪同boss就夠
甲晚安
係sailor jupiter度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞