[NSWER] NMIXX討論區(5) 初CB ENTWURF&DICE大發! Lily 1017生日粗卡

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
所以想睇韓網 幾日後對DICE嘅反應 但公海唔見有人貼

好神奇 (修飾用語)
https://twitter.com/NMIXX_official/status/1578203584436371457?t=bkmpqclOGFk7B511tSW8mw&s=19
下個星期仲有宣傳活動
希望完左KCON可以Stay陣喺日本玩下輕鬆下 辛苦左成個月了
應該唔打歌啦 4個禮拜有d chur
應該唔會打 係冇諗過仲會有Live放送呢類活動
下個星期佢地要去日本有明體育館 join Kcon 日本站
知呀 14號
唔知會唔會留低慶祝埋Lily生日呢 如果Cb完冇Schedule希望可以留低玩下
今日個造型 幾掂
Kyujin Jinni孖辮 Haewon手咪
https://youtube.com/shorts/DtNf8fycobk?feature=share
到底呢個Channel幫佢哋吸左幾多Fans
而家d人好似鍾意睇shorts多過一大段片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞