少癲 黃屍虎垃圾裝修界毒瘤都好意思呃飯食

46 回覆
60 Like 7 Dislike
佢係唔係想講 油c拿 ? 無睇過條片
應該係
一直覺得d裝修好老套.. 但似似都見連登仔話算係咁
樓豬小心…好多連登仔支持佢嫁
條友真係唔識嫁喎~
拍片又廢,講野又無point,做啲設計擺位又柒
咁都好意思放上YouTube。
最多人吹奏既可能只係因為平
全世界都呃飯食 除非樓主比倒一間正常既公司名
所以咪做親都係公屋囉
無嘅 大撚把收6 7十萬全爆嘅所謂設計公司做出黎可能仲閪撚過條黃師傅
黃師傅做出黎係就係柒
但起碼價錢真係合理少少
當然有d所謂設計簡直係痴撚線
樓上果個廚房玻璃擋冷氣就係
Facebook 好多Group 都成日有人問上網睇到d cfu得唔得,
好多人都講:好既cfu 唔會得閒上網
呢句真係完全正確…
自從睇到呢個黃師傅,見佢樣樣都講到好新奇,
但其實可能只係佢無做野/個設計根本on9
上次條公屋間三房見到真心屌出黎。
間房個門口畀個床板食左半尺位,又無冷氣。
夠膽死同人講個度係梯黎…
仲有超薄入牆電視櫃…
個櫃淺到乜機都放唔到,咁做個櫃黎托呀…
陳師傅係咪專整水喉廁所果個?

呀昌係邊個?
油漆佬
youtube名叫Huma Lo
https://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=72858

其實上網爬下文 早幾年皇冠櫥櫃都好多爛尾

再次印證 識吹好過識做

babycomdon都有苦主 費時post link 自己去搵下 好撚多
陳師父係勁既
不過聽人講 佢收得好貴
有無佢d 事跡post 下呀
原來條櫥櫃佬2011年 姐係十一年前已經賣廣告劏傻仔

完全正確
問過昌師傅同陳師傅c fu chan未
睇兩邊留言就知

黃屍虎啲cm 全部都係罐頭咁 全部妹黎

其他兩個師傅 對比正常好多
黃屍虎係新假期賣廣告

下面啲cm除左罐頭打手之外

全部笑佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞