[WELCOME GRAHAM POTTER!] 車路士球迷見證Todd哥時代討論區

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
OK所以啫係盲屌
杜蛇2026接班?
杜狗講乜你都火遮眼架啦

上季中場傷到仆街
佐狗頂住踢獌嗰場柒完
杜狗攬一攬佢
你咪又係屌

對蛆記爭首名出強陣又俾你屌用傷捷狗
建議各位反刀黨留個名屌柒條on9
國米CEO憂車仔易帥影響盧卡古去留

2022年9月10日週六 上午9:50
【Now Sports】國際米蘭CEO馬路達承認,車路士易帥令借將盧卡古於聖西路的前途成疑。盧卡古(Romelu Lukaku)在車路士不獲重用,今季被外借回國際米蘭,一般認為將在季後永久轉會。不過,藍戰士日前辭退杜曹,改由樸達執教,令這位比利時國腳射手的前途變得不明朗。

馬路達承認:「這是一個新消息。我不知道主帥變動會帶來甚麼影響。我們希望盧卡古可以交出最好的表現,然後在賽季結束後,我們將坐下來和車路士商討他。我不知道更換領隊是否意味著他將自動回歸車路士,今天實在很難預測。」

29歲的盧卡古為藍黑兵團上陣3場入1球,可惜之後受傷,錯過了米蘭打吡,至今仍未能回歸戰陣。

佐頂得有幾辛苦啊
49000場波前5日踢得75分鐘 8日踢151分鐘 13日218分鐘
呢個load叫辛苦
賴燈光呢啲藉口有人接受亦都有人屌
我屌就唔得

我講過好多次蛆之前場李城應該出朗
唔想再搵stats
你自己去睇捷朗李城前嘅比賽同國際賽期邊個個load大啲
打李城點解要輪換
笑撚到我仆街
講到搶首名咁重要咁打李城rest一啲starter唔會更好?
李蛆兩場只係隔3日
點解要國際賽作完客返嚟嘅捷打180分鐘
而唔係喺cobham練足兩星期波嘅朗出其中一場
我記得嗰陣佐好似有話過傷
佐高簡三個出最多係佢

咁你expect 杜狗要喺記招屌臭佐狗?
一陣你隨時又可以話杜狗發癲
公開屌柒自己球員
咁洗唔洗將所有踢完國際賽既都輪換?
同埋俾人收咧關用佢幾耐咩事
即係朗狗就可以俾人收咧?
定啲球員要放博物館唔用得
樸狗躝
總之就杜狗問題啦,樸狗唔會有問題的
聯賽同歐聯講輪換真係好好笑
用傷啲人
唔用青訓
記者會鳩up
傻閪三中堅
足球恐怖份子亂擺位
你套個莫須有比我話我一定屌杜發癲可以點傾過去
屌球員咪又係比你地話individual mistakes咪又係屌
當年撚點比人屌我仲記得
講咩都死又點解係我比人屌
原來輪換咗捷狗個吓就唔洗俾人鏟傷
阿叔當年都係咁玩
你地又嘈乜鳩
我反而覺得佢short term會好
班波根本fit佢個三中堅陣式

但long term下場應該同杜狗差唔多
去到樽頸位就唔知點突破
兩三年後就炒咁
傻閪刀狗我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞