青泰苑海景戶造價逆市向好 中層3房戶自由市場價843萬沽 高估價3.82%

16 回覆
4 Like 10 Dislike
青泰苑海景戶造價逆市向好 中層3房戶自由市場價843萬沽 高估價3.82%
資助房屋成交
12:41 2022/09/09

"......單位為E座中層2室,實用面積645平方呎,屬3房間隔,享開闊海景之餘,亦內附企理裝修,日前於自由市場以843萬元易手,較滙豐銀行估價812萬元高出3.82%,呎價約13,070元......"

https://ps.hket.com/article/3350013/%E9%9D%92%E6%B3%B0%E8%8B%91%E6%B5%B7%E6%99%AF%E6%88%B6%E9%80%A0%E5%83%B9%E9%80%86%E5%B8%82%E5%90%91%E5%A5%BD%20%E4%B8%AD%E5%B1%A43%E6%88%BF%E6%88%B6%E8%87%AA%E7%94%B1%E5%B8%82%E5%A0%B4%E5%83%B9843%E8%90%AC%E6%B2%BD%20%E9%AB%98%E4%BC%B0%E5%83%B93.82?mtc=60037

樓淡: 只是個別例子,大勢都是樓爆
呢個計啦
龍巿來臨

見底了
樓市gogogo
依嫁唔買下年訓街
等左咁耐終於可以計啦
靜啦,已經見左底
唔計啦 計乜鬼
海景唔計
終於比你搵到一間高過估價
又可以
點都好過海茵870萬 2房嘅

傻鳩,咁撚旺仲唔改返舊名
最撚無用就係你呢啲人
又怕柒又要喺度單單打打
算啦, 佢2,3個月至搵到一間半間咪由佢囉
好過佢下下淨係識打"樓價跌到零" "跌到負數"成個傻鳩咁
遲d升到99999999999999
你就可發達了
青衣之進擊
呢d垃圾地方都咁貴......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞