[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (237) 柒達:唔好睇小撒亞人 --> 卒

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
到杜西出五下必到時你就成地精
你自己去同Bandai 講係度講有Q用
深藍達第7宇宙知隊(要混娜美悟)
其實點解唔可以早d放卡資料
我寧願出一下必等於5下必咁好過啦
完全曬時間係咁連擊有乜為
你自己去同Bandai 講係度講有Q用

古拉特色係概率連必
體古拉已經開始係咁
人品系卡牌
有係佢地twitter 講但被無視
你都九唔撚搭八 依到討論區講下自己意見都唔得呀
我又冇話佢好廢 唔想睇咁多下必殺都唔得呀
無啦啦係到發神經
冇話唔得 係你自己係度激動咋嗎
隻game都係食珠個下要睇,大部份時間都係掛係到刷關,是但啦
係度諗緊金屬古拉勁 定悟空比達勁但第3 彈仲可以出咩角
我夠知佢係玩連擊啦 個問題係連5下係曬時間呀嘛
我講緊係曬時間呀 唔係佢廢唔係話佢冇用呀

比你簡啦 你想連2下有連5下咁嘅攻防 定係睇佢係咁打5下?
咁我話唔想睇咁多下必 你講乜野唔好玩隻game
咩同Bandai 講 係到講有q用呀 完全都唔關係嘅

同你講野仲曬時間過睇5下必 夏蟲不可語冰
5下
咁比一定係前者
,但現實兩吓連必應該去到七週年個力水
去唔到古拉咁癲
要比較應該係比五下必定一下必+四下普攻
得啦得啦 番去食五仁月餅啦
入面一粒粒牙石咁岩你食呀
當年UR深藍達都係俾人屌打咁多下先有多70% 防但大家之後咪又係照用 。 再講埋孖妹,當初有bug 每下都出必大家咪又係照用
我反而在意第二彈同第3 彈有幾多石派就真
我唔係話唔要高火力 周年同父子睇咁多下必殺都開始厭啦
睇阿葉又好 啲架仔片都好 唔開2倍睇 遲早都訓著
伍仁真係好垃圾,求鳩其揾堆唔知咩野撈埋一齊就係,完全係比狗食
是但啦
我都中唔到
巴打,人地好地地發表下意見,你無啦啦派粒膠,係人都躁喇係咪
金古eza完幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞