[七月新番]舞動青春

279 回覆
9 Like 1 Dislike
呢套漫畫好撚正阿
宇智波多多良
之前睇漫畫見到番場肥婆變瘦果下笑撚到傻
真係好好睇
umb 今季同時兩套做短髮bitch
好少人睇
好少人睇

其實預左 漫畫一直都無乜人睇 動畫更加係啦
而家D人剩係識睇巨人呀 熱血番呀 賣萌番呀 東京食屎仔呀
所以作者停左咁鳩耐仲肯連載番真係好撚開心
好少人睇

仲有D人剩係識得留意D MARKET做得好突出既動畫架咋
識唔識炒作個作品真係好重要
仙石係咪之後就唔會點出嚟
好想睇佢跳完整既一part舞
好少人睇

呢套野真係好好睇
D場面好多都整得好有feel
錯過左真係損失黎

btw 今集有個位雖然唔重要 但係我好在意
多多良咁樣搵兵藤老母教 而且佢又肯教佢地
佢身為一個咁出名既人應該唔知係易教人
又或者收費應該好貴

最後雖然多多良好不自量力咁去參賽
為左同花岡比賽 真係好有勇氣
好少人睇

呢套野真係好好睇
D場面好多都整得好有feel
錯過左真係損失黎

btw 今集有個位雖然唔重要 但係我好在意
多多良咁樣搵兵藤老母教 而且佢又肯教佢地
佢身為一個咁出名既人應該唔知係易教人
又或者收費應該好貴

最後雖然多多良好不自量力咁去參賽
為左同花岡比賽 真係好有勇氣

萬里沙之後會解釋 收錢呢家野佢只會劏d富家子弟 有天賦同熱誠既就收返普通水平 佢認為收有錢人貴學費去做補貼係理所當然
加埋本身係俄羅斯人 係外國學習運動係一d都唔貴 同埋地方大設施多配合足夠既導師 學習運動唔係一件難事 但日本基於先天環境同文化要學舞蹈係唔容易
原來有解釋
有冇人可以講我知下集係咪會柒同慘度飛起
今日一下睇到最新果集
點解咁正都咁少人睇
雫bb
今日一下睇到最新果集
點解咁正都咁少人睇
雫bb

可能d人覺得跳舞唔好睇
不過二次元好撚正
想問下邊到有得睇第16話

無字幕組嘅話就唯有 myselfbbs 底下嘅 dailymotion pw :16
想問下邊到有得睇第16話

無字幕組嘅話就唯有 myselfbbs 底下嘅 dailymotion pw :16

bilibili chrome+unblock youku
到底萬里紗做老母每日生活點過
到底萬里紗做老母每日生活點過

當人地講屌你老母果時 佢一定係扯緊
又停係啲咁嘅位
今集好好睇

小千需要調教
越嚟越好睇
越嚟越好睇

一直都咁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞