[WTF?] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
所以施丹一定最好
其次肥普
Potter蛇邊適合救火
其實美國佬做老細,有咩估唔到
支持左廿幾年,由油班被逼賣盤而傳出大部份都係商家佬興趣就知道大大獲

睇下唔少新聞都係美國老細都係利字行先,手起刀落,只要錢解決到就唔係問題,仲要唔會比傳聞傳出來
不過睇完季初幾場,琴晚再輸多場,根本都預左杜SIR係走梗,只係時間問題

不過班咁樣質素既球員,邊個做領隊都係等收皮
唔會無教練來既,實有想搵賠償金既教練願意來

不過自從比生意佬買左隊波,感覺隊波同幾年前油班時期真係想搵波既心已經唔同哂
依家好似係為左幫老細搵錢,利字行走既感覺....
由細支持到大,睇住由嬴到皇馬拎歐超杯,到星期美點,到就快破產,再被救,再打起,最後再被逼賣盤,真係唯有希望將來盡快去一次主場睇一次車仔好過
都唔知老細依家幾時唔玩....
反而依家個問題係
成手杜狗蟹貨係手 可以點清
又燈
炒左 ?????????????? cls
魔佬回龜了
唔好on9啦,車仔廿年嚟都係咁樣炒人,
咪又係大把教練想嚟apply,
咪又係贏到大把盃
你課十億八億都好啦 未磨合就炒?
個問題係炒個timing
佢呢個決定只係更加顯得佢唔識管理隊波
獌年年課金癲過我地 有冇好過?
今次更衣室邊個帶頭反杜蛇
算啦,其實除咗炒教練真係無野做到
講真 你請完個新領隊返黎 但又冇個Dof喺度傍住

遲早又係出事
轉會窗期
連登車狗:托sir好波 做嘢爽手到
轉會窗後
連登車狗:托狗使唔使咁撚快手 屌你老母
逼搶之父let’s go
應該都係
D人hea踢
同埋一開頭杜都會攬D球員唔會blame佢地
但最近都會blame
其實todd郁得西女人 cech 球探head
都知佢想換哂前朝啲人
無諗過想換埋TT
占係理性+小迷撚

唔會迷杜
占都未必, 上星期傾續約果陣詐病
跟住今星期就炒杜 分分鐘有啲關係
喺地鐵上一上車區,笑左出聲
杜狗你未派散水餅,唔使旨意todd會比reference letter你
Chill silva 一定迷啦
James mm 都似迷
下年lkk強勢回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞