Elon Musk發文狂屌魔戒電視劇 Power of the Rings:托爾金正在墳墓裡翻身

207 回覆
110 Like 5 Dislike
記得之前有報道話套劇搵黑人扮精靈
唔是下化
暗精靈
套劇邊個開先得ga
讚先奇
黑獸入面啲黑皮精靈幾正。
你睇完劇照發現黑人竟然唔係最離譜
啲白人精靈都好撚醜,求其搵個中年大叔來做
Disney remake嘅木偶奇遇好似都係黑人精靈 唔係話唔好 但個反差都幾大
原文網址:《魔戒》前傳劇有黑人精靈矮人 被批為政治正確毀原著 | on.cc東網

飾演黑精靈的波多黎各男星Ismael Cruz Cordova則隱晦批評彼得積遜(Peter Jackson)導演的電影版「太白」:「個關注比以前更多……彼得積遜創作個電影世界好有價值,但我哋自此已經改變咗睇法。依家嘅討論係唔同,但睇返原著,個世界係好多元,唔只係種族,仲有思想。佢本身就係多種族,我哋依家只係增加唔同背景嘅人入去。」

又唔係真係黑人嗰隻黑,但都係深色,完全唔同以前電影版嗰類白精靈,變咗暗黑精靈咁款
矮人就真係黑人演員嚟
左膠拍到d劇無人想睇
我記得小說係講明精靈個個都係靚樣
Wakanda forever 就有份
小魚仙都係黑人啦
Resident Evil 拍到成舊屎咁
而家所有劇集唔係為好睇 係為宣傳同性戀同黑人
搞到就算異種族都有多色皮膚設定, 感覺好錯
少左種種族特徵
精靈女主好靚
其他精靈
第一集之後已經唔想睇
睇住隻猩猩周圍chok樣完全無戲
啲續集前傳總係冇結果,好L心唔好破壞晒啲經典啦
幻想嘅黑肉

現實世界嘅黑肉
原創個叫dark elf既種族都無咁嬲
屌個女主角d演技屎到仆街,永遠都係得果個閪樣,根本就係花瓶黎
到時又有班人衝出黎話dark係racist
真人黑皮大隻到抬起你嚟屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞