車狗出黎講野啦

182 回覆
80 Like 21 Dislike
謀殺誤殺都係要坐
咁係唔係以後有contact就要食牌?
癲恩出埋黎道歉話判漏紅牌 足總當睇唔到=冇誤判
足總突然彈出黎要球證協會查=有誤判

係咪咁
平時黑哨開車仔,突然間VAR做返正確判決,足總咪出黎出聲. 第1球拉跌文迪提都無提點解唔call VAR
條柒頭上次講到車狗成隊係聖戰份子
去烏克蘭殺人先咁應佢啫
總之盲從權威就啱晒
屌你老母
你識唔識同人溝通
唔撚識去學啦
一直叫你睇球證用嚟判斷嘅VAR clip
你又唔鳩理我
同弱智仔溝通我真係唔識
屌你老母
查下PGMOL 係咩撚野
先出黎同人嘈啦細路
PGMOL accepts VAR decisions at Chelsea & Newcastle were wrong
識唔識英文呀屌你老母

睇唔睇到舒利亞點屌var呀
https://www.bbc.com/sport/football/62787324
唔撚識英文就咪撚咁多野講
又要無啦啦屌你係藍,又拉到去烏俄
你老母你係咪on撚9
連同人討論都唔撚識
同返你班智障既車狗討論啦
用埋啲大人論

PGMOL咁專業咁權威
咁癲恩出嚟認錯
又唔見佢查下自己啲球證識唔識吹?
咁所以係咪

癲恩出埋黎道歉話判漏紅牌 足總當睇唔到=冇誤判
足總突然彈出黎要球證協會查=有誤判

而家wrong唔wrong都唔會比返2分你架啦 wrong完下輪咪繼續濕鳩VAR
點解上2輪wrong到癲恩出黎道埋歉都冇人查 而家又死出黎做show 係咁撚想解決VAR有問題嘅唔見佢查返呢季內嘅事?
有上訴都冇用嗰下要黑你都係黑 事後道個歉就冇事發生 分又唔會比反你 個球證又唔使罰 下場繼續鳩吹你又得 領隊嘈2句就罰返你幾萬鎊先
北京電視機條債仲還緊
唔buy佢講乜就即係唔識英文?
D軌唔見哂
上面仲有個天生智障
平時又話d球證廢
而家出黎講句又信到足
咁你咪撚睇英超啦屌你
屌你覆我未
唔覆又話唔見哂
即係屌球證垃圾就唔可以睇英超?
乜鳩logic?
同埋PGMOL有講佢錯乜未?
你權威過PGMOL
All refereeing appointments are handled by Professional Game Match Officials Limited (PGMOL).
其他就唔知
你一定係波台on9權威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞