[Chilly B] 車路士球迷討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
應該季尾可以賣斷
其他隊得益
No one bats an eye
車仔得益
Everybody loses their minds
再黑嘅哨求鳩其都數到啦
而家先出聲
仲以為巴仔會留係英超
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/sport/football/62787324.amp
好on9 講返嚟第一日已經有既問題
但之前我地扯頭髮個啲無人出聲
Mike Dean自己出嚟認衰都唔覺PGMOL有出過聲
支持下年再追Lavia+飯
摩2期嗰陣時, 勁多車嘅12碼比球証吹走晒
仲有好多明黑冇var review就冇錯
食屎啦PGMOL
獌利熱成班不死人冇睇就冇事
森林買咁多人都仲係尾二
日日賣新聞全英最不受歡迎既球隊
打破左啲班霸既籠斷係咁

依家鏝又無人出聲
淨係識話人哋運作得好 net spend少 on9
原來咁都黑
btw閪咸班友未落後之後自己都狂瞓地啦
屌Mendy做乜
淨係得摩二
我地禁區手球俾人kick好多次冇睇啦
搞搞吓修咸頓隨時33 34週已經級已護
今年啲中下遊亂到
成隊換哂仲考教頭功力
不過睇左兩場唔算太差既
得獌壟斷而家應該係西甲天下囉
撚會百花齊放咁多人睇
鏝 卡數油王球隊就得車就反
換完手仲淨係識串dirty russian money
Saudi殺記者好clean
買得起球會嘅商人賺啲錢全部都乾淨嫁
偽善到
………當被問及熱刺今夏斥鉅資引入多位球員後,今季的成績是否能超越阿仙奴時,雲加說:「我不知道,看得出來熱刺在轉會交易的工作中很努力,不過這也很正常。但在我們看來,如果你購入了3名以上球員,那就是一種技術性失誤,因為你的陣容將因此失去平衡。我很清楚在英格蘭,大家都喜歡看到球隊購入強援,但當你購入大量新援後,你的球隊就充滿很多變數,因為你無法預測他們的表現。」

雲爺爺:最已陣
https://youtu.be/sN8nIXr9qbE

呢段唔知po左未
杜曹上半場狂屌精華
杜蛇同車區手足一樣:屌你冇人識俾直線
有冇買過識俾直線嘅人先
撒雅人
波牛加子都唔係呢類型 屌佢都冇用
英超冠軍先決條件

閪住贏✅
Btw 莫耶斯咁樣屌球證俾人罰錢未
唔旨意佢喺好密嘅地方傳killer pass
但加仔個球好似james 同隔離果個都好空下
但佢帶到冇位又後傳
PGMOL跪咗喎點會罰
球證認錯唔代表可以屌球證
Mike Dean夠跪咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞