Figure 討論 (121)膠愈買愈多 位愈來愈少

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
擁抱cy爸爸的女
訂咗特別週同麥昆
買左廿鳩幾塊立牌
你大鑊喇
我以前都以為買立牌一塊cheap膠不如買figure
後來開始覺得立牌冇咁阻埞又可以疊起收埋
而且定價又平啲

點知執十塊八塊其實都2萬羊
而家已經多到唔想數買咗幾多
本身都大把 12cm又有30cm又有,而家玩到自己去印廠印立牌
兩隻旗袍貓娘delay到10月
pop up賣100
其他定價減半
好正

不過個胸望落好似一定要夾嘢
我估唔夾應該會有個坑
其實我想擺一對出嚟但唔想夾嗰碌嘢
上面link有圖唔夾都得喎

商品名稱
莉希雅‧艾爾孚利登 兔女郎Ver.
作品名稱
現實主義勇者的王國重建記
製造商
FREEing
分類
1/4比例模型
價格
33,000日圓 (含稅)
發售日期
2023/07
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/4比例模型・全高:約340mm
原型製作
Hiroshi (SAKURAZENSEN)
色彩
松田Model
發售商
FREEing
販售商
Good Smile Company
唔洗
夾野係下一隻會比既替換胸黎
佢唔係狗到咁阿,出隻野可以一對擺,但個網又剩開訂一隻,姐係變左2隻一定要分開訂比2次運費

我都係等多排睇下佢會唔會出埋另一隻先訂,不過都有機會combine 唔到
30000yen
2隻60000yen
唔洗發夢 一定夾唔到
仲諗緊點解咁面善,個樣同飴宮なずな撞左,定同一個畫師嚟

【製品名】【かきまぜたら*ミルク】園田智代子
【作品名】 アイドルマスター シャイニーカラーズ
【発売予定】 2023年7月予定
【価格】 34,430円(税込)
【スケール】 1/7 スケール
【全高】 約23.5cm(台座含む)
【仕様】 PVC&ABS塗装済み完成品

【原型制作】 江幡&Fio (リコルヌ)
【彩色】 江幡
【ディレクション】 Fio (リコルヌ)
【写真】 Vaistar Studio
【PKG等デザイン】 TACO☆CAT
【製造】 株式会社申華ジャパン

【発売元】 株式会社リコルヌ
【販売元】 株式会社東京フィギュア
【企画制作】 株式会社リコルヌ
有新野到
唔好再玩夾公仔啦
你賺到即係個老細蝕
佢會蝕錢點會開到成行成市
你同佢換代幣個下已經輸咗
為左post卡 我直接native訂
你有無睇過隻佐助本身值幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞